Φ fosil903 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2005 BAŞLANGIÇ:ilköğretim,ortaöğretim,üniversite belkide sonra yüksek...AMAÇ:İyi bir iş ve bununla gelecek bir kariyer.SONUÇ:...?Ülkemizde gençler bunun için çalışıp didiniyorlar.Sonuç olarak bir çoğumuzun elinde olan koskoca bir hiç.Peki bunun suçlusu kim?Kim ne yapmalı?Biz bu sorunun üstesinden nasıl gelebiliriz?Sorun nerde devlettemi,Eğitimsisteminde miiyoksa bizmi bi işi beceremiyoruz? Alıntı
Φ aozer85 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2005 Bunun nedeni ekipman yetersizliği,istihdam yetersizliği...Soruna eğitimle bakmamak lazım.Eğitim var.Gayet te iyi var.Fakat yerleştirecek yer yok..Hayret!Sakın bunun nedeni dış güçlerin ekonomimizi etkisine alması olmasın???? Saygılar.. Alıntı
Φ yasak_us Gönderi tarihi: 7 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2005 BAŞLANGIÇ:ilköğretim,ortaöğretim,üniversite belkide sonra yüksek...AMAÇ:İyi bir iş ve bununla gelecek bir kariyer.SONUÇ:...?Ülkemizde gençler bunun için çalışıp didiniyorlar.Sonuç olarak bir çoğumuzun elinde olan koskoca bir hiç.Peki bunun suçlusu kim?Kim ne yapmalı?Biz bu sorunun üstesinden nasıl gelebiliriz?Sorun nerde devlettemi,Eğitimsisteminde miiyoksa bizmi bi işi beceremiyoruz? 2535[/snapback] Aslında konuyu basından ele almak lazım bunun baslangıcı ılk okuldan gelıyo ve ogrenım suresınce devam edıyor ben ılk orta ve lıse hayatı boyunca hıc aydınlanmamıs lısede bıle unuversıtenın nasıl gırılıcegı hakkında en ufak bılgı verılmemıs haldeydık sımdı bana sorarsan aslında herkesı unversıteye alınmalı oss sınavı kaldırılmalı ılk okuldan berı ogrencıler takıp edılmelı neye egılımı varsa ona yoneltılmelıdır bu ıs sahasında ona yarar saglıyacagı kesın ulkemızde ogrencı cok ama kendılerıne uygun ıs ımkanı olacak alan yok. bence sorun egıtım sıstemınde Alıntı
Φ fosil903 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2005 Bu sorunu sadece ekip yetersizliği yada eğitime yüklemek doğrumu ki?Bizde hiç suç yok mu?Biz yapmamız gereken her şeyi yapıyormuyuz?Aslında bu çok basit bir konuymuş gibi görünüyor ama geçler ve ülke geleceüi için çok önemli bir konu bence.Türkiye'de düzgün işleyen bir sistem yok bu herkes tarafında bilinen bir gerçek.Bide buna gençlerin sorumsuzluğu eklenince durum tam bir facia oluyor.Bence ilk önce sorunu kendinizde aramalıyız. Alıntı
Φ jess Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2005 merhaba ben ahmet sayfayi actigimda senin attigin baslik dikkatimi cekti bende avrupada yasayan bir turk genciyim ve yakinda turkiye ye geri donucem ve orada ne yapacagimi bilmiyorum sanirim buna cozum bulmak hicte kolay olmayacak kisacasi buna birgun bir cozum bulursan benide haberdar et lutfen.tesekkurler Alıntı
Φ fosil903 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2005 Haklısın Ahmet Türkiye'ye döndüğünde iş oldukça zor olacak ama buna çözüm bulması gereken kişiler yine bizleriz.En azından hayata benim gibi gelecek korkusu olan birde sen varmışsın.Türkiye'de bütün gençler her şeyini oluruna bırakmış durumda.Neyse belki bir gün herkes bizim gibi düşünürde bu soruna bir çare buluruz. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2005 Fazla karamsar olmayalim arkadaslar. Bir oda eger daginiksa, mutlaka düzeltilecektir. Basit bir asya atasözü. Firtinanin mutlaka dinmek zorunda oldugu gibi; ama tsunami gibi de can alarak diner bazen firtinalar. Icten derin depremler yaratarak. Ama, diner aci da olsa... Türkiye de de böyle olacagindan korkarim iste. bedel ödenecek kesinlikle. Hazir lop yutmak yok. Atatürk bu yola tüm yasamini koydu, bir zamanimizin bir azini bile esirgiyoruz ülkemiz icin...Neden....? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.