Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 evet arkadaşlar Cradle Of filth en sevdiğim metal grubudur sizin görüşleriniz nelerdir bu grup için yorum yazarsanız sevinirim Alıntı
Φ freak Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 black metal sevmem genel olarak, hani hangi tanrı da hangi şeytan vs vs vs, ama bu grubun dani nin vocalinde, genel olarak şarkıların rifflerinde bişeyler var beni çeken. severim diebilirim kabaca. gene de black metal dinlemek istesem, 1, hatta 2, hatta 3 numaralı tercihim olmaz. Alıntı
Φ M3T4L Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Nymphetamine şarkısı bir tek guzel diğer şarkılarını pek sevmem Alıntı
Φ xshadowx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Her Ghost in the Fog malesef maddiyat için herşey mübahtır tarzı yaklaşımlarına sinir oluyorummm Alıntı
Misafir yersoy Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Metal müziği çok severim. Ama melodik olan tarzları tercih ederim. Doom metal hayranıyımdır. Herkes ömründe bir defa da olsa Empyrium dinlemeli mesela (gerçi doom metal tarzına pek uyarmı bilemicem ama)... Ha bir de My dying bride... Black Metalde de cradle of filth, dimmu borgir, satunus'u severim... Gothic tarzı da severdim ama biraz bayıyor artık. Klasik müzik hayranı olduğumdan olsa gerek, söz yine empyrium'a geliyor... Tavsiye ederim... Cradle of filth e gelince, dallarında çok başarılılar... Alıntı
Φ xshadowx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Bak sen emperor sevmiyormuyuz sayın yersoy gerçekten doom metal güzeldir diyemiyeceğim pek güzelliklerden bahsetmiyor ama anlaşıyoruz biz onla mutluyuz Alıntı
Misafir yersoy Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 pek güzelliklerden bahsetmiyor ama empyriuuuummmmm Alıntı
Φ xshadowx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 empyriuuuummmmm Many Moons Ago (nasıl bir giriş var bu şarkıda beni alıp götürür, götürür ve sonra birden bırakıverir... çok mu fazla yaşıyorum şarkıları ) Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 arkadaşlar gerçektende çeken birşeyler var beni de ben severim ama herzaman dinlemem sadece moralim bozukken iyi oluyo nedense.. ayrıca tüm şarkılarını dinlemenizi tavsiye ederim.. Alıntı
Φ deadLy-disgust Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 her parçası süper bence yani black metal pek fazla dinlemem ama bildiğim en iyi black metal grubu diyebilitim darkness our bride en sevdiğim parçalarından.. Alıntı
Φ JohnnyTaylanFalls Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2013 Hiç sevemiyorum bu grubu. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.