Φ HSNKLC Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Merhaba arkadaşlar.Aslında ben önceden beri forumdayım ama forumun bu bölümünü yeni buldum.Kim olursa olsun tanışmak her konuda yazışmak isterim... Biraz kendimden bahsedeyim.Objektivistim.Felsefe aşığıyım.Her zaman,her anlamda hayata olumlu bakabilen biriyim.Burçlarla ilgilenmem ama ilgilenenler için yazarım.Burcum aslan.Birde gitar çalmaya bayılırım... Tanışmak,yazışmak isteyen herkesi beklerim.Hoşçakalın. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 merhaba hoşgeldin. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Merhaba arkadaşlar.Aslında ben önceden beri forumdayım ama forumun bu bölümünü yeni buldum.Kim olursa olsun tanışmak her konuda yazışmak isterim... Biraz kendimden bahsedeyim.Objektivistim.Felsefe aşığıyım.Her zaman,her anlamda hayata olumlu bakabilen biriyim.Burçlarla ilgilenmem ama ilgilenenler için yazarım.Burcum aslan.Birde gitar çalmaya bayılırım... Tanışmak,yazışmak isteyen herkesi beklerim.Hoşçakalın. hayde gel tanışalım......... Alıntı
Φ hunter02 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 hoşgeldin arkadaşım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.