Φ deryacim Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Arkadaslar ben Yunan sarkıcı Anna Vissi'nin muzigine bayılıyorum. Bu arada bizim sarkıcılarımız da Anna'nın bircok sarkısını Turkceye cevirmisler.. Nurdan Torun - Aldın Gittin Aklımı (Yeter) Bengü - Korkumdan Ağladım Gökhan Özen - One More Time (İngilizce versiyon yapmış) Müslüm Gürses, Asya - Olmadı Yar Hülya Avşar - Sevdim Alıntı
Φ kaankurt Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 ne yapalım bzim sanatçılarımz tanınmıyor örneğin bir sanem diyici kim tanır ki alalla Alıntı
Φ ademek Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 valla ne diyeyim tam anlamıyla mükemmel anna vissi hiç farketmedim şimdiye kadar tam 1,5 saattir aynı şarkıyı dinliyorum mükemmel Alıntı
Φ kartal_attilla Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Bence sadece Anna Vissi değil, tüm yunan şarkıcıların sesleri güzel, çünkü diğer toplumlar bizim gibi olur olmazı sahneye çıkarmıyorlar, ses sahibi sanatçılar ancak albüm yaabiliyor... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.