Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl siyah amcam pazar günü burada olamayacağım için şimdiden kutlamak istedim ''YAŞA . SEV . GÜL! BUNLAR EKSİK OLMASIN YAŞAMINDA. YAŞIN KAÇ OLURSA OLSUN HER ŞEYİN EN GÜZELİ SENİNLE OLSUN. NİCE MUTLU, NEŞELİ VE YAŞAM DOLU YAŞLARA... ''
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 18 yıl ustamın doğum günüymüş bugünn... doğum günün kutlu olsun ustam.... özledim seni...sebebini bilmiyorum ama keşke gelsen yine eskisi gibi.... bak bu da çiçeğin..... karların arasında siyah bir gül....siyahx....ama bembeyaz kalbi olan....bembeyaz bir gelecek diliyorum.... özletmee çok fazla amaa....
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 18 yıl doğum günün kutlu olsun arkidaş yaşlanıoozmu nee nese olgunlaşıoozz
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 18 yıl Siyahx,kardeşim; Burdan bakınca görünmüyorsun ama mutlaka buralarda bir yerlerdesindir sen Doğumgünün kutlu olsun sağlıklı,mutlu,uzun ömürdilerim.... Sen arabalara meraklısın heralde.Bugün Pasta alma günün zaten Bu arabalı pasta da senin için Bu mor menekşeler seni çağrıştırdı bana ablacım (bloğunu okuyanlar bilirler)
Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 18 yıl DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ARKADAŞIM...BİRAS GEÇ OLDU GALİBA AMA ...NİCE YILLARA
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.