Φ mydonose_utku Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Bir kadın eğer *******, eninde sonunda bir insan yıkıntısı ile karşılaşır ve onu kurtarmaya çalışır. Kimi zaman da başarır bu işi. Ama bir kadın, eğer ****** değilse, eninde sonunda akıllı, sağlıklı bir adam bulup onu yıkıntıya çevirir. Her zaman başarır bu işi. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 ilginç bi yaklaşım Alıntı
Φ mydonose_utku Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 ilginç bi yaklaşım ilginç ama gerçek bence tabiiiii..... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 ne gerçeği be feministin erkek veriyonumusun sen gerçek olamaz kesinlikle Alıntı
Φ mydonose_utku Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 ne gerçeği be feministin erkek veriyonumusun sen gerçek olamaz kesinlikle olar deyuu ...neden olmasın...sağlam aklı bozarlar....sakat aklı onarırlar...hey allahım yaa....allasen nasıl ama...bak bu Cesare Pavese Yaşama Uğraşı'ndan 3-Ağustos-1937 syf..38 geçer bu yazmış olduğum söz... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 tmm arkadaşı bazıları oledir ama çoğusu deil ayrıca kitapta fena deilmiş Alıntı
Φ mydonose_utku Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 tmm arkadaşı bazıları oledir ama çoğusu deil ayrıca kitapta fena deilmiş güzel bir eser...diyebilirmiyim diye kendime bi sorayım bakayım ..o kadar güzel diyemicem ama bu kısım düşünülecek bir kısım bence... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 sen daha ii bilirsin tabe... Alıntı
Φ mydonose_utku Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 sen daha ii bilirsin tabe... estağfirullah.. Alıntı
Φ mydonose... Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 ben buna çok güldüm utku....neden mi...? bak şöyle bişey çıkmış çünkü ortaya... demişsin ki budala olmayan bir kadın akıllı ve sağlıklı bir erekeği yıkıntıya çevirir....=) çok zeki bir kadın olmasına gerek yok yani...sadece ***** olmayan, normal bi kadın bile, akıllı ve sağlıklı diye tabir edilen bir erkekten daha akıllı yani... öyle mi...?... Alıntı
Φ mydonose_utku Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 ben buna çok güldüm utku....neden mi...? bak şöyle bişey çıkmış çünkü ortaya...demişsin ki ****** olmayan bir kadın akıllı ve sağlıklı bir erekeği yıkıntıya çevirir....=) çok zeki bir kadın olmasına gerek yok yani...sadece budala olmayan, normal bi kadın bile, akıllı ve sağlıklı diye tabir edilen bir erkekten daha akıllı yani... öyle mi...?... tamam da kanki....kadın sağlam aklı yıkıntı ya çevirdikten sonra budalalığı ortaya çıkıo ... Alıntı
Φ mydonose... Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 tamam da kanki....kadın sağlam aklı yıkıntı ya çevirdikten sonra budalalığı ortaya çıkıo ... kankicim...he he he....=) yine de bayrak onda ya ona bak...akıllı adamı bile yıktı....daha akıllı olsaydıda yıkılmasaydı...kadın ******* olsa..adamdan akıllı ki hala dimdik ayakta.... iyi geceler ben çıkıyorum.... Alıntı
Φ mydonose_utku Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 kankicim...he he he....=) yine de bayrak onda ya ona bak...akıllı adamı bile yıktı....daha akıllı olsaydıda yıkılmasaydı...kadın ****** olsa..adamdan akıllı ki hala dimdik ayakta.... iyi geceler ben çıkıyorum.... eyvallah kanki cim de ..bak emıle durkhıem ne demişti hatırlasana akılsallıkla aşka bakanlar yanılgı içindedir.ler... ... senle kapiş yapalım mı demedi deme ama kanki kapişi... hadi bakem altta kalanın canı çıksın ..hehe Alıntı
Φ mydonose... Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 eyvallah kanki cim de ..bak emıle durkhıem ne demişti hatırlasana akılsallıkla aşka bakanlar yanılgı içindedir.ler... ... senle kapiş yapalım mı demedi deme ama kanki kapişi... hadi bakem altta kalanın canı çıksın ..hehe kapışalım kapışalımda kanki...benim savunacağım taraf zaten çürük...sen haklsının... bende bunu savunmuyorum zaten... akıl aşkta geçersizdir... hatta aklın işe yaramadığı tek yer.. istediğin kadar akıllı ol..aklınla yıktığın kişi sevdiğinse bayrak ne işe yarar ki...zaten seviyosan sevdiğin yıkılınca sen de yıkılırsın...yani ben işi şakaya vurdum dün gece... akıllı ve sağlıklı bir adam bulan kadın onu itinayla yıkıyosa....aklından zaten şüphe edilir....akıllı olsaydı şayet...onun aklıyla dahada akıllanırdı...mutlu mesud yaşarlardı... altta kalma kavgası mantıksız yani... zaten akıllı bir erkek..(akıllı derken ben bunu sadece akıl olarak kullanmıyorum doğru düzgün bir adam diim yani..) bulan bir kadın..şükretmeli...bide o nu kırmaya ne gerek var...di mi ama?.... sonra bide uğraş tamir etcem deyuu....=) Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 bu ne ya sizden kaç tane var kanki falan ne iş nese umarım ikiniz aynı kişi deilsinizdir Alıntı
Φ DR€@M€R B@N€RK@ Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 bu ne ya sizden kaç tane var kanki falan ne iş nese umarım ikiniz aynı kişi deilsinizdir Aynı kişi olduklarını sanmıyorum Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 ya iyi hoş soluyosun da kafamı karıştıran ve senin bilmediğin pek çok şey var Alıntı
Φ DR€@M€R B@N€RK@ Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Olayın içine fazla girmeye gerek yok.Çok derinlere inersek bir daha çıkamayabiliriz Alıntı
Φ mydonose_utku Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 ya iyi hoş soluyosun da kafamı karıştıran ve senin bilmediğin pek çok şey var ikimiz de aynı kişi deiliz ama...ben o oda ben...olduk.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 anladım.. ama utku adından nefret ediyorum ona gore ilk başta antipati yapmıştım bunun için... Alıntı
Φ mydonose_utku Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Aynı kişi olduklarını sanmıyorum biz ayri kisileriz ama kanki yiz...ben o oda ben...niz...deyuuu .. açıklama yeter gariii .. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 evet yeterli ve eski dostum kapıma uğrarsa onun benden yiyeceği iyi bi dayak var Alıntı
Φ mydonose_utku Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 anladım.. ama utku adından nefret ediyorum ona gore ilk başta antipati yapmıştım bunun için... neden dicem çünkü bu açık ve net bir söz NEFRET.....ne olduğunu bilmiyorum ama olayın sebebi nefrete değer mi ? Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 neden dicem çünkü bu açık ve net bir söz NEFRET.....ne olduğunu bilmiyorum ama olayın sebebi nefrete değer mi ? iyi o zaman arkadaşım söyliyim nedenini bu benim tek dostum en yakın arkadaşımdı ismide utkuydu ve hayatımda en çok ihtiyacım olduğu zaman ona beni terketti ondan ve adından nefret ediyorum... Alıntı
Φ mydonose_utku Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 iyi o zaman arkadaşım söyliyim nedenini bu benim tek dostum en yakın arkadaşımdı ismide utkuydu ve hayatımda en çok ihtiyacım olduğu zaman ona beni terketti ondan ve adından nefret ediyorum... üzüldüm gerçekten ama ben deilim inanın....üzüldüm .... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.