Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl Selam site.Ben Mert İstanbul'dan geliyorum.11 yaşındayım.Forumlarla aram gayet iyidir.
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar Hoşbulduk.Ben bir sürü yere üyeyim de belki tanıyorsundur.Ama ben çıkaramadım
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 18 yıl yok yok...o başka bişey anımsadı kanımca... kıss çamaşır makinesinde çekicek falan mı sanıyon...11 yaşındayım demiş yaa...aa...sende... neyse arkadaşım hoşgeldin...
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 18 yıl Selam site.Ben Mert İstanbul'dan geliyorum.11 yaşındayım.Forumlarla aram gayet iyidir. hoşgeldin.... Hoşgeldin Mert.. â¬, @ Hiç yabancı gelmior.. gelmez tabe ben deilim ama yok yok...o başka bişey anımsadı kanımca... kıss çamaşır makinesinde çekicek falan mı sanıyon...11 yaşındayım demiş yaa...aa...sende... neyse arkadaşım hoşgeldin... saol rockçı kardeşim
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 18 yıl yok yok...o başka bişey anımsadı kanımca... kıss çamaşır makinesinde çekicek falan mı sanıyon...11 yaşındayım demiş yaa...aa...sende... neyse arkadaşım hoşgeldin... Direkt, sen bu kişisin demişmiyim arkadaşa.. sen estikçe hanım.. Yabancı gelmior dedim sadece.. Ayrıca ben Mert'i tanıorum galiba..
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar Ben de Niqhtwish diye bir nick hatırlıyor gibiyim ama.Yasak olmasa üye olduğun forumları söylerdin beli hatırlardım.
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 18 yıl Benden başka Nightwish de mi varmış.. Başka bir foruma bu nickle üye deilim.. Benim forumlardan daha önemli işlerim var kardeşim..
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 18 yıl Hyr ne şakası.. Yaşın ve istanbul'da yaşaman tesadüfmüş sadece.. Konuştuğumuz gibi..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.