Φ mydonose_utku Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 ben yeni üye oldum ..henüz kimseyi tanımıyorum fakat yazılarınızı okudukça tanışcamıza inanıyorum......tüm arkadaşlara merhaba.....demek istedim.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 hoşgeldin utku kardeşim... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 nedense seni bi yerden gözüm ısırıo gene de hoşgendin bakalım.. Alıntı
Φ mydonose_utku Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 nedense seni bi yerden gözüm ısırıo gene de hoşgendin bakalım.. beni bir yerden gözünün ısırması sanmam ki ? nerden acaba bende merak ettim... Alıntı
Φ mydonose_utku Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 hoşgeldin utku kardeşim... teşekkür ler saolun... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 beni bir yerden gözünün ısırması sanmam ki ? nerden acaba bende merak ettim... yok ya yanlış anladım heralde ben benim satıcı dostumun ismide utkutdu ondan dedim... Alıntı
Φ mydonose_utku Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 yok ya yanlış anladım heralde ben benim satıcı dostumun ismide utkutdu ondan dedim... önemli deil ..fakat ben yeni üyeyim diorum.. .... Alıntı
Φ mydonose... Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 yok ya yanlış anladım heralde ben benim satıcı dostumun ismide utkutdu ondan dedim... ewet o bu utku o utku deil canım.... benim utku m... senin bildiğin utku lara benzemez...... di mi kankiii.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.