Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl ben yeni üye oldum ..henüz kimseyi tanımıyorum fakat yazılarınızı okudukça tanışcamıza inanıyorum......tüm arkadaşlara merhaba.....demek istedim..
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 18 yıl nedense seni bi yerden gözüm ısırıo gene de hoşgendin bakalım..
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar nedense seni bi yerden gözüm ısırıo gene de hoşgendin bakalım.. beni bir yerden gözünün ısırması sanmam ki ? nerden acaba bende merak ettim...
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl beni bir yerden gözünün ısırması sanmam ki ? nerden acaba bende merak ettim... yok ya yanlış anladım heralde ben benim satıcı dostumun ismide utkutdu ondan dedim...
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar yok ya yanlış anladım heralde ben benim satıcı dostumun ismide utkutdu ondan dedim... önemli deil ..fakat ben yeni üyeyim diorum.. ....
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl yok ya yanlış anladım heralde ben benim satıcı dostumun ismide utkutdu ondan dedim... ewet o bu utku o utku deil canım.... benim utku m... senin bildiğin utku lara benzemez...... di mi kankiii....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.