Zıplanacak içerik

Trabzonlu balıkçıdan hamsi pişirmenin püf noktaları! Sırrı yağında! Ne ayçiçek ne zeytinyağı...

Featured Replies

Gönderi tarihi:

kapak_181110.jpg

Hamsinin en fazla tavası, ızgarası ve buğulaması tercih ediliyor. Pekiyi hamsi pişirmenin püf noktaları neler? Ustası açıkladı...

Haberi Haber Kaynağından Oku

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.