Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 18 yıl 6 üye bugün doğum gününü kutluyor! ugurozaltin(51), detay(54), SPIDER(11), xminex(18), PAN.(40), HolyOne(19) DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE SENELERE ADAŞIM SAĞLIKLI, MUTLU VE BAŞARILI NİCE SENELER DİLERİM İYİ Kİ DOĞDUN
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 18 yıl sevgili kankim doğum günü kutlu olsun daha nice mutlu senelere inşallah bunlar çiçeklerin bu pastan buda hediyen diğer arkadaşlarınkilerini de kutlarım
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 18 yıl canem minem doğum günün kutlu olsun cimcimem....nice uzun ve sağlıklı senelere inşallah..seni seviyorum...
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 18 yıl Sizlerle tanışamadım ama bu hiçbirşeye engel değil di mi? Mutlu seneler, sağlık ve huzur dolu bir ömür dilerim. Sevgili ugurozaltin, detay, SPIDER, xminex, PAN., HolyOne . Saygılarımla.
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl adaşımmm egzommm gecemmm bidenemm frozennn ve taylan abi hepiniseee çoook teşekkür ediyorum.. özledimm sizi yaa görüşemiyoss hiç..kendinize ii bakın olur mu??
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.