Φ katakuta Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Bizlere demokrasi dersi vermeye kalkan ve hatta bununla yetinmeyip,askeri sözde demokrasi sınavına sokup kırık not veren dincileri, artık bizimde sınava sokma hakkımız var değilmi? Ne kadar demokrat oldukları bu videoya verdikleri tepkilerden belli olacak. http://www.youtube.com/watch?v=zlH7shHWP0k Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Sevgili Katakuta, çok zor bir şey istemişsin. Videoyu izledim, bunun üzerine buraya gelip dengesiz dengesiz laflar edecek birsürü tip biliyorum. İnsanların anladıkları, yanlızca algılayabildikleri kadardır. At gözlüğüyle dolaşanlar için iki gömlek zor gelir bu görüntüler. Videodaki görüşlere hak vermekle birlikte tam anlamıyla da katılmıyorum, sonu hayırlı olsun Söylemedi deme. Alıntı
Φ katakuta Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Sevgili Katakuta, çok zor bir şey istemişsin. Videoyu izledim, bunun üzerine buraya gelip dengesiz dengesiz laflar edecek birsürü tip biliyorum. İnsanların anladıkları, yanlızca algılayabildikleri kadardır. At gözlüğüyle dolaşanlar için iki gömlek zor gelir bu görüntüler. Videodaki görüşlere hak vermekle birlikte tam anlamıyla da katılmıyorum, sonu hayırlı olsun Söylemedi deme. Sevgili Bruce Lee abi, sen tam anlamıyla katılmasan bile ne güzel demokratik bir şekilde düşünceni ifade ediyorsun.Zaten benm amacım herkesin bu düşünceye katılmasını sağlamak değilki.Öncede söylediğim gibi demokrasi dersi vermeye kalkanların ne kadar demokratik olduklarını gözler önüne sermek. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.