Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına sürekli karşı çıkan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, geçtiğimiz haftaki grup toplantısında kendini bağlayan bir söz vermişti.

 

Baykal, "Korktu demeyeceğim. Korkmadığını onunla birlikte Türkiye'ye anlatacağım. Söz! Sözüm söz, yeterki aday olma" demişti

 

 

Şundan okadar eminimki sözünde durmayacak zaten durmasınıda beklemiyoruz.

Çünkü biz bu lafları çok duyduk kendisinden

Gönderi tarihi:

Baykal daha dakikasında durmadı sözünün.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Baykal daha dakikasında durmadı sözünün.

 

Demek oluyorki yapamayacağın şeylerin sözünü vermeyeceksin.Heralde sayın baykal böyle birşeyi beklemiyodu o yüzden verdi bu sözü :)

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar ! Baykalı sevmeyebilrsiniz.. Ben de sevmiyorum ama bugünkü Türkiye'nin durumunda şu an AKP'nin karşısında durabilecek en büyük kuvvet CHP iken biz CHP'yi zayıflatmaya çalışırsak kendi kuyumuzu kazmış oluruz. Biz bence bugünkü durumda baykalla uğraşmak yerine AKP ile uğraşmak durumundayız. Peki bize düşen eleştiri hakkı yok mu ? Tabi ki var ama bunu ana muhalefet partisine zarar vermeden yapmalıyız.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.