Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Sayın Abdullah Gül'ü canı gönülden kutluyorum

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

BU KAFA AZ DAHA CUMHURBAŞKANI OLACAKTI!

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, önceki gece bir televizyon kanalında konuşmuş. Devletin Anadolu Ajansı dün konuşma metnini geçti. Gül aynen şöyle demiş:

"Ümit ediyorum ki Anayasa Mahkemesi (Sezer ve CHP tarafından açılan son Anayasa değişikliği davaları konusunda) bu kez önceki gibi davranmaz, hukukun üstünlüğünü dikkate alarak karar verir. (Yani iptal kararı vermez!)

Bu sefer nasıl karar verecek, göreceğiz. Düşüneceklerini ümit edelim bu sefer."

Arkadaş Anayasa’dan habersiz. Cumhurbaşkanı olma hayalleriyle yaşadı, hadise Anayasa Mahkemesi’nden dönünce şoka girdi. Halen de şoku atlatamadı.

Şimdi Anayasa’nın Yargının Bağımsızlığı başlıklı 138. maddesini okuyalım:

"...Hiçbir organ, makam, merci ve kişi, yargı yetkisinin kullanılmasında mahkemelere ve hákimlere emir ve talimat veremez, genelge gönderemez, TAVSİYE ve TELKİNDE bulunamaz..."

Evet, kendisi Anayasa’dan habersiz. Bol kepçe konuşuyor, mahkemeye açıkça tavsiye ve telkinde bulunuyor!

Üstelik hiç sıkılmadan nasihat vermeye falan yelteniyor.

Anayasa’yı çiğniyor. Bu kafa az daha cumhurbaşkanı olacaktı! Allah bizi korudu.

E.Çölaşan, 23.06.2007, Hürriyet

Gönderi tarihi:

emin çölaşan 27 mayıs bildirgesinde uyuyodu, deniz baykalın açıklamalarında uyuyodu, malesef sizde uyodunuz.Tatlı su demokratlarının yaptığı aynı şey zaten.Erdemiri alabilmek için milli olmayı kullandı yabancıya sattı şimdide bankayı sattı kimmi OYAK bizim millici ve solcularda tık yok.İyiki chp ve benzeri partiler tarafından yönetilmiyoruz, yoksa kendilerine sınırsız demokrasi büyük çogunla ise sıkı yönetim ilan edersiniz alimallah :lol:

Gönderi tarihi:
emin çölaşan 27 mayıs bildirgesinde uyuyodu, deniz baykalın açıklamalarında uyuyodu, malesef sizde uyodunuz.Tatlı su demokratlarının yaptığı aynı şey zaten.Erdemiri alabilmek için milli olmayı kullandı yabancıya sattı şimdide bankayı sattı kimmi OYAK bizim millici ve solcularda tık yok.İyiki chp ve benzeri partiler tarafından yönetilmiyoruz, yoksa kendilerine sınırsız demokrasi büyük çogunla ise sıkı yönetim ilan edersiniz alimallah :lol:

Sayın avni, tartışma anlayışınız bu heralde. Farklı konulardaki "göreceli" ifadelerle yazıp bırakmışsınız. Söylenen şudur; "Yargının Bağımsızlığı başlıklı 138. maddesini okuyunuz."

Yazıyı kimin yazdığı, Oyak konusu, Chp yönetimi ise çok başka başlıklar altında zaten tartışılan konulardır. Sap ile samanı birbirinden ayırıp, öze dönmenizi rica ederim. 138 ile ilgili sözünüz varsa alalım.

Gönderi tarihi:

anyasa maddelerinde yazıyo ama uygulamada sorun var.nasılki 28 şubat sürecinde yargı mensupları çevik paşanın tolantılarına katılıp yol ve yöntem konusunda talimat aldıysa.Demekki uygulamalar hiçte yazılan gibi olmuyo nedense.

farklı konulara değinmemin nedeni ise her konudaki yazılarını takip ediyorum, biraz dolmuşum :D

saygılar

Gönderi tarihi:

ya bu ülkede yargı askerlerden brifing almış da hiç bir şey olmuş mu?.

yargı kendi özünde ne kadar bagımsız kalmaya gayret ediyor ki.?

birileri istiyor ki, bazı kurumlar ne yaparsa yapsın ama hiç tartışılmasın ve kesin dogruları buyururmuş gibi herkes tarafından kabul edilsin. bu ancak totoliter yönetimlerde geçerli olur.

kurumların her icratı bir 'dini' emir telakki edilir. ettirilmeye çalışılır.

söz konusu olan ne peki burada?

tabiki insan, bizim gibi insan.

Gönderi tarihi:
Yeni Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül'ü canı gönülden kutluyorum.Türkiye seninle gurur duyuyor ufacık bir grup hariç.Bu görevi en güzel şekilde yerine getirceğinden eminim eşide o makama yakışacaktır.

1413fof4.jpg

Ben de canı gönülden kutulyorum sayın Abdullah Gül'ü eşide aynı Atatürkün eşi Latife Hanım gibi o makama yakışacak emin olabilirsiniz.

Gönderi tarihi:
Ben de canı gönülden kutulyorum sayın Abdullah Gül'ü eşide aynı Atatürkün eşi Latife Hanım gibi o makama yakışacak emin olabilirsiniz.

Artık sizler için bu bir namus meselesine döndü sanırım.

Seçiyordunuz, ne oldu, arıza mı yaptı?

Yine mi seçeceksiniz? Emin misiniz?

Önceden de emindiniz.

Zorunuza gidecek ama yine ve yine seçtirmeyecekler. Zaten o cesareti de bulamayacak oy oranlarında kalacaksınız.

Körler sağırlar birbirini ağırlar. Siz kutlayın ve yakıştırın. Sonuç değişmeyecek.

Hadi geçmiş olsun.

Gönderi tarihi:
:D Tükenmez ama abdullah güller

23 Haziran'da Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı olamayacağını siz böyle kabul edin,

23 Temmuz'da vatandaş Abdullah Gül'lerin cumhurbaşkanı olamayacağını size öyle kabul ettirecek.

Hepsi sırayla.

Gönderi tarihi:

Yapma be taylan abi.siz chp mhp koalisyonunu biraz zor görürsünüz.Yeni bir 28 şubat olursa belki, ama oda nekadar yıkım getirir bu ülkeye onuda artık biliyotuz.

23 Temmuz eski meclisten farlı oluşumlar olacağını zannetmiyorum. Daha sonraki seçimdede. O mitinklerle milleti boşuna yordunuz bence.

Gönderi tarihi:
Yapma be taylan abi.siz chp mhp koalisyonunu biraz zor görürsünüz.Yeni bir 28 şubat olursa belki, ama oda nekadar yıkım getirir bu ülkeye onuda artık biliyotuz.

23 Temmuz eski meclisten farlı oluşumlar olacağını zannetmiyorum. Daha sonraki seçimdede. O mitinklerle milleti boşuna yordunuz bence.

Sevgili avni,

Vatandaşın ekmeği umut değil midir biraz da?

Benim dileğim en başta, (her ne kadar seçim sistemi üzerindeki tartışmalara hak versem de) millet iradesinin hakkı ile mecliste temsil edilebileceği bir seçim olması.

Mitingler adresini bulmuştur, o konuda ise hiç endişem yok.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.