Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Selam ben lawash bana da yer var mı acaba sıkışın sıkışın... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Hoşgeldin forumda şişman sayısı fazla ama senin için sıkışırız... Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Hoşbulduk ERBAY kardeş Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Hoşgeldin forumda şişman sayısı fazla ama senin için sıkışırız... kendınden mı bahsedıyodun hoşgeldın lawash erbay seni yiyebılır hani lavaş ekmeği anımsatıyosun o bakımdan Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 kendınden mı bahsedıyodun hoşgeldın lawash erbay seni yiyebılır hani lavaş ekmeği anımsatıyosun o bakımdan [/quot hoşbulduk Aneeeeeeeeeeeeey Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 kendınden mı bahsedıyodun hoşgeldın lawash erbay seni yiyebılır hani lavaş ekmeği anımsatıyosun o bakımdan tamam lavaşın arasına seni koyar yerim.... :lol: Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Lavaş hoşgeldin de bence sen ufaktan kaç arkadaşım.Baksana götürecekler bunlar seni gözlerini kırpmadan Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 hoşgeldin emin ol sende bir yer bulursun burada. Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 delifırtına ve redblack hoşbulduk delifırtına bencede kaçmak en iyisi fakat ben kalmayı tercih ediyorum redblack teşekkür ederim Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 hoşgeldin rockçı kardeşim Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 hoşgeldin rockçı kardeşim Hoşbuldum Hangi grupları dinliyosun? Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 aaaaaaaaaaaa ne sen sor ne ben solim desemmi bak oncelikle metalde dinlerim rockın yanında gruplarsa nickelback ..............................ten cradle of filthe bayağı bişe var Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.