Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl Hoşgeldin forumda şişman sayısı fazla ama senin için sıkışırız...
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl Hoşgeldin forumda şişman sayısı fazla ama senin için sıkışırız... kendınden mı bahsedıyodun hoşgeldın lawash erbay seni yiyebılır hani lavaş ekmeği anımsatıyosun o bakımdan
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl Yazar kendınden mı bahsedıyodun hoşgeldın lawash erbay seni yiyebılır hani lavaş ekmeği anımsatıyosun o bakımdan [/quot hoşbulduk Aneeeeeeeeeeeeey
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 18 yıl kendınden mı bahsedıyodun hoşgeldın lawash erbay seni yiyebılır hani lavaş ekmeği anımsatıyosun o bakımdan tamam lavaşın arasına seni koyar yerim.... :lol:
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 18 yıl Lavaş hoşgeldin de bence sen ufaktan kaç arkadaşım.Baksana götürecekler bunlar seni gözlerini kırpmadan
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 18 yıl Yazar delifırtına ve redblack hoşbulduk delifırtına bencede kaçmak en iyisi fakat ben kalmayı tercih ediyorum redblack teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar hoşgeldin rockçı kardeşim Hoşbuldum Hangi grupları dinliyosun?
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl aaaaaaaaaaaa ne sen sor ne ben solim desemmi bak oncelikle metalde dinlerim rockın yanında gruplarsa nickelback ..............................ten cradle of filthe bayağı bişe var
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.