Φ HeaD_HunteR Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 arkadaşlar çok acil size ihtiyacım var.şu anda kullandığım bilgisayar sistem bilgisayar.format atmak istiorum ama atamıorum xp home kullanıyorum.bir kaç arkadaşımla konuştum hatta gösterdim.bana dedikleri ancak bunu aldığın yerde format attıra bilirsin.her format atmak istediğimde belki çok değil ama sürekli para vermek işime gelmez.önerilerinizi [email protected] adresine yollarsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler... Alıntı
Φ rehber2327 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 kardeş bıos ayarlarına gir oradan bılgısayarı ılk olarak cd-rom dan baslat secenegı var yanı harddıskle baslamadan cd-romdan acılsın sonra wındows xp cdsını tak bilgisayarı yeniden başlat sonra "cd den ön yükleme yapmak için bir tusa basın"diye bir yazı cıkacak bir tuşa basacan sonrası basit zaten senden gereken ayarları ısteyecek kolay yanı gerisi yaparsın Alıntı
Φ HeaD_HunteR Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 saol aga çok teşekkürler. Alıntı
Φ efekentli09 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 arkadaşım windows xpye format atmak istiyorsan aşağıdaki linki tıkla sana yeterli olabilecek ayrıntılı bilgiler var orada WİNDOWS XPYİ FORMATLAMA Alıntı
Φ an_erdogan Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 teşkurler kardeşim verdiğin link için Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.