Φ FİNAL007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Günde naxsimun 1.2 saatinizi ayırarak sizde kazanabilirsiniz...7 ayda 450.000 YTL kazanabilirsiniz...imkansız demeyin,imkansız diye hicbirşey yoktur.lütfen www.cokpara724.bz.tc sitemizi ziyaret ediniz... Alıntı
Φ networkçu Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 ben bu işi denedim yüzlerce kişiyle tartıştım ama beceremedim, hem sistemi denetleyecek bir yönetim de olmadığı için millet kenid listesine arkadaşlarını falan yazıyor bu işte. tabanı olmayan bir marketing sistem ve ürün de uydurma bir ürün olduğu için etik olarak da uygun değildi. 2 yıl önce başladım 1-2 ay sonra bıraktım. yani yazılanlar gibi değil iş. size tavsiyem 2-3 yıldır bu işleri denemiş ve kimin ne olduğunu öğrenmiş biri olarak ilk tavsiyem; GDI. bu işe benim sposorluğumda girenlere çeşitli imkanlar sunuyorum. ikinci tavsiyem; tıkla-kazan siteler. 2 yıl didinerek aylık 15-20$ gibi komik bir kazanca ulaştım. sonuçta gerçek bir para. 7 e kitaptan iyidir ama GDI in yanında bir hiç olarak görüyorum. çünkü binlerce üye bulabilmeme ragmen kazancım komik rakamlardı. GDI in sistemine üye bulmak çok zor değil 7 ekitap satamamış biri olarak ilk ay 5 kişi katdettim bu çok iyi bir başlangıçtır bu tür işlerde, uğraşanlar bilir. bu işlerle ilgilenmemiş olanlar bana zarardasın diyebilir ancak her ay katlanarak artan bir gelir sözkonusu 5 kademeli bir marketing. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.