Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 merhaba arkadaşlar media ailesine yeni katıldım ama uzun zamandır takip ediyorum birçok değerli insanın yazılarını izledim, benimde söyleyecek sözlerim olduğunu düşündüm ve üye oldum umarım pişman olmam. istanbulda yaşıyorum, 28 yaşındayım, siyasal bilimler mezunuyum, özel bir şirkette üst düzeyde görevliyim sanal dostluklara inanmıyorum, ama sanal alemin gerçekçi paylaşımlarına inanıyorum, o yüzden buradayım hepinize tekrar merhaba diyorum Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 hoş geldin Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Aramıza hoşgeldin,merhaba Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 sıcak karşılamanız için teşekkür ederim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 aramıza kara kedi girdi desene... hoşgeldin... Alıntı
Φ HEYy_KEL Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 merhaba arkadaşlar media ailesine yeni katıldım ama uzun zamandır takip ediyorumbirçok değerli insanın yazılarını izledim, benimde söyleyecek sözlerim olduğunu düşündüm ve üye oldum umarım pişman olmam. istanbulda yaşıyorum, 28 yaşındayım, siyasal bilimler mezunuyum, özel bir şirkette üst düzeyde görevliyim sanal dostluklara inanmıyorum, ama sanal alemin gerçekçi paylaşımlarına inanıyorum, o yüzden buradayım hepinize tekrar merhaba diyorum Merhaba..Hoşgeldiniz Arkadaş clover Güzel ve doğru tespitinizden dolayı nezakette bulunmak istedim size.... Tabiki güzel olan hayatı sanal alemde değil gerçek hayatta yaşamaktır. Amma kimse düşünemiyorki kablonun diğer ucunda gerçek insanlar oturuyor. Sanal alemin, sanal insanları oluverdik hemen.Her şey bir yalan gibi.. Sanal alemin gerçek paylaşımlarına inanıyorsan,dikkat edilmesi gereken önemli şeylerden biri.. Ortamına göre insanlar sanallığın tanımına uygun olarak gerçek bir yaşamı... yaşamadığı halde yaşarmış gibi gösteriyor.. Buda paylaşımın yanlışlarının yerine doğru gibi algılamak oluyor.. Yanlış yerde doğru insan bulman dileğimle... Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 heykel ve erbay hoşbuldum heykel sanal dostluklara inanmıyorum bu konuda kötü deneyimlerim var, ama sanal paylaşımlara inanıyorum bu konudada olumlu tecrübelerim var, çünkü sokakta ifade edilemeyen niyetler burada özgürce ifade ediliyor ve kaç tür fikir var gözlemleyebiliyorum. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 seviyeli sanal dostluklar da iyidir arkadaşım saygılar Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Hoşgeldin Blackcady Sanırım sende benim gibi kedileri seviyorsun Tekrar hoşgeldin Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 hoşbuldum ipek ve redblack Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 sanal dostluklara inanmıyorum, ama sanal alemin gerçekçi paylaşımlarına inanıyorum, o yüzden buradayım Hoşgeldin sevgili BlackCADY... Güzellik kattın... Gerçekçi paylaşımlara inanma konusunda hiçbirzaman yanlız olmayacaksınız inanın... Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Hoşgeldin sevgili BlackCADY...Güzellik kattın... Gerçekçi paylaşımlara inanma konusunda hiçbirzaman yanlız olmayacaksınız inanın... Teşekkür ederim Dipnot sanal ortamda tek gerçeklik fikirsel gerçeklik böyle düşünüyorum. Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 sanal ortamın yanar döner olduğunu yeniden anladım gülüyorum bu ortamda birkaç alengirli cümle kuran kendisini öyle yerlere koyuyorki inanılmaz sonra birden sönüyor alevleri oda ayrı bir konu Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 blackkedi hoşgeldin görmemişim kusura bakma Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 merhaba arkadaşlar media ailesine yeni katıldım ama uzun zamandır takip ediyorumbirçok değerli insanın yazılarını izledim, benimde söyleyecek sözlerim olduğunu düşündüm ve üye oldum umarım pişman olmam. istanbulda yaşıyorum, 28 yaşındayım, siyasal bilimler mezunuyum, özel bir şirkette üst düzeyde görevliyim sanal dostluklara inanmıyorum, ama sanal alemin gerçekçi paylaşımlarına inanıyorum, o yüzden buradayım hepinize tekrar merhaba diyorum Sanal Alem'de hayatımızın bir parçasıdır... Ona nereden baktığına bağlıdır... Siz oradan bir gerçeklik sunuyorsunuz değil mi? Burada gerçek olmasını umuyorsan, gerçektir... Hoşgeldin... Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 sanal ortamın yanar döner olduğunu yeniden anladım gülüyorumbu ortamda birkaç alengirli cümle kuran kendisini öyle yerlere koyuyorki inanılmaz sonra birden sönüyor alevleri oda ayrı bir konu Ne laf etmişsin öle..Bende gülüyorum Hazır lafını etmişken bana bir tavuk döner ısmarlarmısın.? Her alengirli cümle kuran kişi, kendisini başkalarından üstün görüyor diye bir durum da yoktur. Kişi kendini yetersiz görmeside bir davranış yanlışıdır. Onun için Kendini beğenmek, doğru düşünmenin zıddı ve akılların afetidir. Her gün, her ay, her yıl başka başkayım. Karşımda şöyle bir ürperin biraz... Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 blackkedi hoşgeldin görmemişim kusura bakma hoşbuldum, sende hoşgeldin Hoşgeldik... sizde hoşgeldiniz Sanal Alem'de hayatımızın bir parçasıdır... Ona nereden baktığına bağlıdır... Siz oradan bir gerçeklik sunuyorsunuz değil mi? Burada gerçek olmasını umuyorsan, gerçektir... Hoşgeldin... hayatın parçasımıdır? bence öyle değil tengeriin hayatımın parçası olsaydı ona çok anlam yüklerdim. benim için farklı düşüncelerin aktığı bir yer burada olsamda olur olmasamda. kişilerin ne kadar gerçeklik sunduğu tartışılır. gerçek yada değil önemsemiyorum geldim, gördüm ve giderim. sende hoşgeldin. Ne laf etmişsin öle..Bende gülüyorum Hazır lafını etmişken bana bir tavuk döner ısmarlarmısın.? Her alengirli cümle kuran kişi, kendisini başkalarından üstün görüyor diye bir durum da yoktur. Kişi kendini yetersiz görmeside bir davranış yanlışıdır. Onun için Kendini beğenmek, doğru düşünmenin zıddı ve akılların afetidir. Her gün, her ay, her yıl başka başkayım. Karşımda şöyle bir ürperin biraz... galiba bi fırça atayım diye gelmişsin ama olsun hoşgeldin. sanal şaşkınlıklar yaşıyorum. kendini beğenmek nedir aslında fikrimi söyleyimmi, kendini beğenmek hayatın her değerlisini kendine saklamaktır. varsayıyorumki karşımdasın ürpermesi gereken ben olmam. Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Merhaba..BlackCADY Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 galiba bi fırça atayım diye gelmişsin ama olsun hoşgeldin. sanal şaşkınlıklar yaşıyorum. kendini beğenmek nedir aslında fikrimi söyleyimmi, kendini beğenmek hayatın her değerlisini kendine saklamaktır. varsayıyorumki karşımdasın ürpermesi gereken ben olmam. İşte yüreğim açıyorum göğsümü ...ben seni dizelerinden sevdim ...Uzak aşkların uzak imgesi... Satır aralarından bakma bana,dünyaya bakarak gel bana.. Sanaldan olacağız gerçek dost... Miyavvvv....... Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Merhaba..BlackCADY teşekkür ederim sende hoşgeldin merhaba hoşgeldin merhaba sende hoşgeldin İşte yüreğim açıyorum göğsümü ...ben seni dizelerinden sevdim ...Uzak aşkların uzak imgesi... Satır aralarından bakma bana,dünyaya bakarak gel bana.. Sanaldan olacağız gerçek dost... Miyavvvv....... adaşım benim türdaşım gel beraber miyavlayalım peki satır aralarından bakmam sana nerden bakmamı istiyon ordan bakayım miyavvv Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Ya Yaşa, Ya Da Aşık Ol ... ya yaşa, ya da aşık ol hadi seç birini bu senin penceren nereye bakmak istiyorsan o yöne git yaşa, ama paylaş anlamlarını... aşık ol demem saçma anlamazsın aşkın kalbine vurduğu kırbacı........ saklan desem, aynalar kırılır bir yanın acır o acının içinde körebe de oynan mıyor gerek yok bakışları karanlığa gömmeye..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.