Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN :sorcerer: NİCE SENELERE :clover:

AZAT'cım pzt. günü burda olamayacağım için şimdiden kutlayım dedim :D doğum günün kutlu olsun tatlım :wub: yeni yaşında herşey gönlünce olsun ;) sağlık, mutluluk ve başarı peşini hiç bırakmasın güzelim :hug:

3102006132422.jpg2211200612136.jpg297200594722.jpg811200621011.jpg

Gönderi tarihi:

Azatım :wub: Ela gözlüm benim :wub: İlk defa bu doğum gününde yanında olamıyacağım...Bana kızgınsın şimdiden biliyorum ama yüreğim ve aklım hep sende...Seni çok seviyorum...Seni bize veren Rabbime şükürler olsun...İyi doğdun İçimin Gülen Yüzü... :wub::hug:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ne vicdansıs bi abla <_< insan böle bi günde kardeşinin yanında olmas mı -_-:P:D

Gönderi tarihi:

Kıs sana noluyo :huh: Ortalığı karıştırıyo bide <_<:lol: Efet vicdansısım :angry::w00t::lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

işte itiraf etti <_< ben olsam ne yapar ne eder o gün kardeşimin yanında olurdum -_-:D:lol:

Gönderi tarihi:

Kısım bi sus yahu <_<:lol: Sen beni merkes bankası sandın herhalde <_<:lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

susmam -_-:lol: haklı olanlar susmasın hiç bir zaman -_-:D ben her saman haklının yanındayım -_- azat'cım hiç üsülme tatlım :(:crying::grin::lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

delü sensün <_< çatlak :P:D:lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.