Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN :sorcerer: NİCE SENELERE :clover:

sayman abicim artık eskisi kadar sık gelmesen de seni unuttuk sanma :wub: doğum günün kutlu olsun abicim :sorcerer: nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere inşallah :) herşey gönlünce olsun :clover:

Gönderi tarihi:

Sayman abi doğum günün kutlu olsun Nice yıllara.. :clover: Bildiğim kadarı ile Sayman abim şuan Olimposda :w00t::lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

kıss ne işi var olimpos'ta :huh::unsure:

Gönderi tarihi:

Dağa tırmanacakmış :w00t::lol:

Gerçi az önce baktım hala burda dimek daha gitmemiş :lol::P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

kıss bu adamın ne işi bu yaştan sonra dağlarda falan :huh::D:lol: aç susus :crying::(:lol:

Gönderi tarihi:

Yuk kıs yanlarına asık alacaklarmış -_-<_<:lol: Kurdu kuşu yem yaparlar kıs :lol::P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

kıss kurt kuş onları yem yapmasın sonra :huh::o:crying: taurus abimde gidiyomuymuş :(

Gönderi tarihi:
  • Yazar

kıss taurus abimde gidiyosa senin düğünde kim piyanistim şantörüm olcek :(:crying:;):D

Gönderi tarihi:

Benim düğüne daha var merak etme sen <_<:lol: Çatlak ya :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

sis bu gidişle hep nişanlı kalcaksınıs saten <_<:rolleyes::P:D:lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Aman Allah mutluluğunusu daim etsin <_<:P:D:lol:

Gönderi tarihi:

Nice mutlu senelere Sayman :clover:

Gönderi tarihi:

Doğum günün kutlu olsun abicim... :):clover:

Gönderi tarihi:

Sayman abicim mutlu yıllar :clover::)

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Hepinizi çok özledim yazdıklarınızı teker teker okudum nice yıllara hep beraber diyorum... :stuart:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.