Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl bencil (58) dynela (26) sayman22 (36) güneykafkasya (25) New-life (21) DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE SENELERE sayman abicim artık eskisi kadar sık gelmesen de seni unuttuk sanma doğum günün kutlu olsun abicim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere inşallah herşey gönlünce olsun
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl Sayman abi doğum günün kutlu olsun Nice yıllara.. Bildiğim kadarı ile Sayman abim şuan Olimposda
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl Dağa tırmanacakmış Gerçi az önce baktım hala burda dimek daha gitmemiş
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl Yazar kıss bu adamın ne işi bu yaştan sonra dağlarda falan aç susus
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl Yuk kıs yanlarına asık alacaklarmış Kurdu kuşu yem yaparlar kıs
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl Yazar kıss kurt kuş onları yem yapmasın sonra taurus abimde gidiyomuymuş
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl Yazar kıss taurus abimde gidiyosa senin düğünde kim piyanistim şantörüm olcek
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 18 yıl canım cigereim saymanım iyiki doğdun....................iyiki tanıdık seni......... mutlu yıllarrr......
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 16 yıl Hepinizi çok özledim yazdıklarınızı teker teker okudum nice yıllara hep beraber diyorum...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.