Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 18 yıl cevremizde bir cok arakdasimiz ve bir o kadarda tanimadigimiz kisi ve kisiler vardir. isimlerini bildiginiz, bilmedigimiz. halde, onlara hangi turden hitaplar kullaniriz. kullandiginiz yada kullanildigini gordugunuz hitap sekillerini yazalim ogrenelim hep birlikte ben bir kac tane ornek yazdim hadi buyrun sizde yazin arkadaslar Kurban Cano Gulum Canim
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 18 yıl östakiii... kılcal damar.... kelebekk... , cadıı... smileyy... delii çocukk.... psikopat....
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 18 yıl sibob catlak kremit sisman rambo kardes komsu kaptan reis usta kalfa cirak
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 18 yıl Oğluma: Kuzum.. Paşam.. Aşkım.. Pırlantam.. Evladım.. Yakışıklım.. Bitanem.. Egem.. :clover:
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 18 yıl Ne haber Zirzop nerde senin Gavaracı....... Agamısın sen nen...
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl sayın.. Dostum.. Arkadasım.. Sevgili.. Beyefendi.. Hanımefendi.. Bey.. Hanım.. Sevgilim.. Canım.. Bitanem..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.