Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Ben Samsun vezirköprü ilçesi taşlıyük ilköğretim okulunda müdür yetkili öğretmen olarak görev yapmaktayım.Okulumuzda birleştirilmiş sınıf olarak eğitim-öğretim yapılmaktadır.Ben lojmanı öğrencilerim için kullanmayıp orasınıda derslik haline getirdim.Okulumuzu zorda olsa boyattık.Fakat okulumuz engebeli oldugu için öğrencilerimizin oyun alanı yok.Sizden isteğimiz çakıl ve çimento ile okulumuzun bahcesinin düzleştirilip voleybol sahası yapılması.Ve bilgisyarımızda yok.Kitaplık ve kitap.Veya ek bir derslik...En azından biri için yardımda bulunursanız öğrencileri ve biz öğretmenleri size minnettar oluruz.Eğitime yaptığınız destekler için teşekkür ederim.Düşünüyorumda önceden kesin ben büyüyünce zengin olursam yardım ederim diyen zenginlerimiz olmuştur.Sizlere sesleniyorum yardılmarınızı bekliyoruz.İşte size fırssat bakın foruma tek benim okulum değil bakın ne kadar fırsat var ...Neyse şunu unutmayalım HEPİMİZ İYİ BİR OKULDA OKUMAK İSTEMİŞİZDİR.OKUYABİLDİK VEYA OKUYAMADIK GELİN YARDIMLARINIZLA BU ÇOCUKLAR BARİ OKUSUN.TŞKLER...

TAŞLIYÜK İ.Ö.O

VEZİRKÖPRÜ

SAMSUN

Gönderi tarihi:

selamlar,

bizler zengin insanlar değiliz, ama yine de elimizden geldiğince bişeylere yetişmek için çaba gösteriyoruz..Bazen başarıyoruz , bazen de üzülüyoruz daha iyisini neden yapamıyoruz diye ama [email protected] adresini eklerseniz sizi bilgisayar bağışı konusunda yönlendirmeye çalışacağım.. :)

Gönderi tarihi:

Teşekkür ederim cevap yazmanız bile bizim için yeterli sizi msn ekledim inşallah görüşürüz.Çocuklar hala bilgisayar görmemiş ya köyde bir kişinin ar herkes onun var diyor ama nasıl bir şey dediğinizde susuyorlar.Benim zamanıma kadar hiç bir 5.sınıf öğrencisi DPY sınavına girmemiş ben zorla 3 kişiyi girdirdim elimden geleni yapıyorum korkum bir gün hep sırt dönülünce yaptıklarımdan sıkılmam inşallah böyle bir şey olmaz.Ben sizi msn ekledim ne zaman giriyorsunuz acaba msn e...

Teşekkür ederim...

hocam nerdesin seni bekliyoruz güzel haberlerini görüşelim ama yoksun

hiç mi el uzatacak çıkmadı ya

Gönderi tarihi:
İLYADA İLİGİLENDİĞİN sana çok TEŞEKKÜR EDERİM BU FORMDA SADECE SEN Mİ VARSIN İYİLİK MELEĞİ TEŞEKKÜRLERRRR...

rica ederim, bişeyler yapmaya çalışıyoruz ama umarım sonuçlanır;) aslında çok var biliyorum da onlar sessiz melekler;)

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Resmi bir kuruma dilekçe ile başvuru yaptığımız ve cevap beklediğimiz senin de bilgin dahilinde..Onaylandığı anda elbette ulaştırılacak ama onaylanmazsa da başka yollara başvuracağız....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.