Zıplanacak içerik

'Şekerli gıdaların yatma saatinde tüketilmesi çürük riskini artırıyor'

Featured Replies

Gönderi tarihi:

kapak_132442.jpg

Ara tatille birlikte artış gösteren fast-food ve abur cubur tüketiminin çocukların diş sağlığı üzerinde olumsuz etkileri olduğunu ifade eden Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Dt. Kardelen Beşkardeş, “Tatil döneminde çocuklar ağız ve diş bakımına daha az özen gösteriyor, şekerli gıdaları daha fazla tüketiyor. Bu gıdaların özellikle yatma saatine yakın tüketilmesi çürük riskini daha da artırıyor. Dişlerde oluşturdukları zararlı etkileri azaltmak için öğün sırasında veya hemen sonrasında tüketilmesine özen gösterin” dedi.

Haberi Haber Kaynağından Oku

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.