Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

'Şekerli gıdaların yatma saatinde tüketilmesi çürük riskini artırıyor'


Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

kapak_132442.jpg

Ara tatille birlikte artış gösteren fast-food ve abur cubur tüketiminin çocukların diş sağlığı üzerinde olumsuz etkileri olduğunu ifade eden Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Dt. Kardelen Beşkardeş, “Tatil döneminde çocuklar ağız ve diş bakımına daha az özen gösteriyor, şekerli gıdaları daha fazla tüketiyor. Bu gıdaların özellikle yatma saatine yakın tüketilmesi çürük riskini daha da artırıyor. Dişlerde oluşturdukları zararlı etkileri azaltmak için öğün sırasında veya hemen sonrasında tüketilmesine özen gösterin” dedi.

Haberi Haber Kaynağından Oku

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.