Φ kahin Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 adamın biri dermansız bir hastalığa yakalanmış.doktor ona " taze ve nazik ördek eti yemen gerekir" demiş.adam tüfeğini kaptığı gibi ava çıkm9ış ve bir ördek vurmuş.ördeği kesmiş öedeğin karnında yavrusu çıkmış taze ve nazik et yiyeceğine göre ,sizce ördeğimi yoksa yavrusunu mu yemeli. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 bu ördek evrim geçirmiş herhal... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Bence anne ördeği yemeli.Zira,yumurtlayıp,yavrusunu yumurtada büyüme zahmetinden kurtarmak için,karnında büyütmeyi tercih etmiş.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Bence anne ördeği yemeli.Zira,yumurtlayıp,yavrusunu yumurtada büyüme zahmetinden kurtarmak için,karnında büyütmeyi tercih etmiş.. nazik bir davranış (nazikana ) Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 kolay demiştim ama inanin ki benim çözmemm 2 saatimi aldı. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 kolay demiştim ama inanin ki benim çözmemm 2 saatimi aldı. ne yalan söyleyeyim bende 5-10 dakika kafa yordum. sonra jeton düşünce çok güldüm Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 bende ya çok gülmüştüm. birden yuh bana dedim nasıl düşünemedim diye. Alıntı
Φ ahmedce Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 ÇOK BASİT SORU BAŞKA YOK MU* BENİM İKİ SANİYEMİ ALDI YUMURTALAR DOĞURMAZ....................HİHİHİHİ Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 ÇOK BASİT SORU BAŞKA YOK MU* BENİM İKİ SANİYEMİ ALDI YUMURTALAR DOĞURMAZ....................HİHİHİHİ Demek zor soru istiyorsun he.. Soralım madem.. (Tabi yeni topicte) Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 ÇOK BASİT SORU BAŞKA YOK MU* BENİM İKİ SANİYEMİ ALDI YUMURTALAR DOĞURMAZ....................HİHİHİHİ doğru söylüyorsun yumurtalar doğurmaz ama DOĞAR! BU ARADA HOŞ GELDİN Alıntı
Φ 11ha Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Güzel soruymuş eline sağlık bu arada ben yeni geldim herkese merhaba Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Güzel soruymuş eline sağlık bu arada ben yeni geldim herkese merhaba Hoşgeldin arkadaşım.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.