Zıplanacak içerik

MESSENGERS... (Korku türü filmleri sevmem ama bunu gerçekten sevdim.... :).. )

Featured Replies

Gönderi tarihi:

MESSENGERS... (Korku türü filmleri sevmem ama bunu gerçekten sevdim.... :).. )

Korku filmlerini sevmem ama bu sefer galiba mecbur kaldık...

Ama iyi de oldu... Sevgili Sedelina'ya buradan çook teşekkür ediyorum... smile.gif

Özet; Yeni bir hayata başlamak için terkedilmiş bir çiftlik evine taşınan aile çok geçmeden evde garip şeylerin olmaya başladığını farkeder. Hong Kong korku sinemasının önde gelen yönetmenlerinden Pang Biraderlerin Amerika’da çektikleri ilk film olma özelliği taşıyan Scarecrow’un yapımcılığını “Grudge” ve “Boogeyman” filmleriyle dünyada büyük box office başarısı yakalamış olan Sam Raimi üstleniyor...

Yönetmen:Oxide Pang Chun, Danny Pang

Senaryo:Mark Wheaton

Oyuncular:Kristen Stewart, Dylan McDermott, Penelope Ann Miller, John Corbett, Evan Turner

Filmin Türü:Drama, Korku

Vizyon Tarihi:13.04.2007

1488a9236eq8.jpg

1488a20jg4.jpgthemessengers1ah3.jpgthemessengers2hr6.jpgthemessengers3xm6.jpg

themessengers4vl4.jpgthemessengers8oy7.jpg1488a448no8.jpg

themessengers9ic1.jpg

1488a9292qm9.jpg

Gönderi tarihi:

gerçekten geren bir film,oldukça sürükleyici.ve ses efektleri harika.tavsıye ederim.

zaten korku filmlerinin konusundan çok germesi önemlidir,epey gerıyor,hatta kırışıklıklara iyi geliyor :lol:

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Her ne kadar büyük umutlarla bu filme gidip izleyenlerden birisi olmus olsamda beğeni konusunda aynı seyleri içtenlikle söyleyemeyeceğim. Filmi diğer hayalet temalı evlerden ayıran en bariz örnekde gündüz saatlerinde vukuatların dolu dizgin gerçeklesmesidir herhalde. Bunun dısında bana göre oldukça yavan bir film. Ses efektleriyle isi kotarmaya çalısmıslar ama ne kadar basarılı oldukları tartısılır. Sonuç itibariyle son zamanlarda seyrettiğim en gerici (!) filmlerden birisiydi. Film boyunc kasılmaktan bir hal oldum resmen...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.