Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 18 yıl 2007 YILINDA YASIYORSANIZ : > > 1. Mikrodalga firina kazara sifrenizi girersiniz.. . > 2. Yillardir gercek kartlarla solitaire oynamamissinizdir. .. > 3. 3 kisilik ailenize ulasmak icin elinizde 15 farkli > telefon numarasi vardir... > 4. Yan masanizda oturan kisiye e-mail atarsiniz... > 5. Aileniz ve yakin dostlarinizla gorusememe nedeniniz email > adresleri olmamasidir. .. > 6. Uzun calisma temposunun ardindan eve gittiginizde > telefonu hala isteyken cevapladiginiz gibi aciyorsunuzdur. .. > 7. Evden bir yeri ararken, dis hatta cikis yapmak icin "9" u > tuslarsiniz. .. > 8. Ayni masada 4 senedir calismaniza ragmen, 3 farkli sirket > icin calismissinizdir. .. > 10. Sirketinizin kuculme kararini gece haberlerinden > ogrenirsiniz. .. > 11. Patronunuzun sizin yaptiginiz isleri yapabilme becerisi > yoktur... > 12.Televizyonda izlediginiz her reklamin altinda web adresi > vardir... > 13. Cep telefonunuzu almadan evden cikmak, ki 15 yil once > hic bir etkisi yoktu, artik sizin icin bir panik nedenidir > ve apar topar eve cep telefonunuzu almak icin geri > donersiniz.. . > 14. Sabah uyandiginizda kahvalti yapmadan internete > girersiniz.. . > 15.Bu yazilanlari onayliyor ve guluyorsunuzdur. .. > 16. Daha kotusu bu e-maili kimlere ileteceginiz kafanizda > hemen canlanmistir. .. > 17. Listede 9 numaranin olmadigini fark edemeyecek kadar > mesgulsunuzdur. .. > 18. Yukari bakip 9 numaranin olup olmadigini kontrol > etmissinizdir. > Ve simdi KENDINIZE GULUYORSUNUZDUR !
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 18 yıl 2007 YILINDA YASIYORSANIZ : 16. Daha kotusu bu e-maili kimlere ileteceginiz kafanizda hemen canlanmistir. .. 17. Listede 9 numaranin olmadigini fark edemeyecek kadar mesgulsunuzdur. .. 18. Yukari bakip 9 numaranin olup olmadigini kontrol etmissinizdir. Ve simdi KENDINIZE GULUYORSUNUZDUR ! Listede 9 numarayı bulamıyorum Frosen Naptın kıs 9 numarayı dış hat alacam Tam yerinde süpper tespitler bunlar
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 18 yıl 6. Uzun calisma temposunun ardindan eve gittiginizde telefonu hala isteyken cevapladiginiz gibi aciyorsunuzdur 14. Sabah uyandiginizda kahvalti yapmadan internete girersiniz.. . 15.Bu yazilanlari onayliyor ve guluyorsunuzdur. .. 16. Daha kotusu bu e-maili kimlere ileteceginiz kafanizda hemen canlanmistir. 17. Listede 9 numaranin olmadigini fark edemeyecek kadar mesgulsunuzdur. .. 18. Yukari bakip 9 numaranin olup olmadigini kontrol etmissinizdir. Ve simdi KENDINIZE GULUYORSUNUZDUR ! Tam Süper Olmuş
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 18 yıl Yazar Listede 9 numarayı bulamıyorum Frosen Naptın kıs 9 numarayı dış hat alacam Tam yerinde süpper tespitler bunlar yedim gı...
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 18 yıl 2007 YILINDA YASIYORSANIZ :> > 1. Mikrodalga firina kazara sifrenizi girersiniz.. . > 2. Yillardir gercek kartlarla solitaire oynamamissinizdir. .. > 3. 3 kisilik ailenize ulasmak icin elinizde 15 farkli > telefon numarasi vardir... > 4. Yan masanizda oturan kisiye e-mail atarsiniz... > 5. Aileniz ve yakin dostlarinizla gorusememe nedeniniz email > adresleri olmamasidir. .. > 6. Uzun calisma temposunun ardindan eve gittiginizde > telefonu hala isteyken cevapladiginiz gibi aciyorsunuzdur. .. > 7. Evden bir yeri ararken, dis hatta cikis yapmak icin "9" u > tuslarsiniz. .. > 8. Ayni masada 4 senedir calismaniza ragmen, 3 farkli sirket > icin calismissinizdir. .. > 10. Sirketinizin kuculme kararini gece haberlerinden > ogrenirsiniz. .. > 11. Patronunuzun sizin yaptiginiz isleri yapabilme becerisi > yoktur... > 12.Televizyonda izlediginiz her reklamin altinda web adresi > vardir... > 13. Cep telefonunuzu almadan evden cikmak, ki 15 yil once > hic bir etkisi yoktu, artik sizin icin bir panik nedenidir > ve apar topar eve cep telefonunuzu almak icin geri > donersiniz.. . > 14. Sabah uyandiginizda kahvalti yapmadan internete > girersiniz.. . > 15.Bu yazilanlari onayliyor ve guluyorsunuzdur. .. > 16. Daha kotusu bu e-maili kimlere ileteceginiz kafanizda > hemen canlanmistir. .. > 17. Listede 9 numaranin olmadigini fark edemeyecek kadar > mesgulsunuzdur. .. > 18. Yukari bakip 9 numaranin olup olmadigini kontrol > etmissinizdir. > Ve simdi KENDINIZE GULUYORSUNUZDUR ! bu ne ya, ne kadar ayıp bizle dalga mı geçiyon sen bakem, heç bile kahvaltısız nete oturmam 9 numarayı hiç aramadım, gülmedim, cep telefonum yok
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 18 yıl Yazar bu ne ya, ne kadar ayıp bizle dalga mı geçiyon sen bakem, heç bile kahvaltısız nete oturmam 9 numarayı hiç aramadım, gülmedim, cep telefonum yok bende osirisliyim..gözlerim yuk...ellerimde yuk...
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 18 yıl bende osirisliyim..gözlerim yuk...ellerimde yuk... de get ya, sen söyle bakayım kahvaltı yaptınmı canem dur cep telefonum çalıyor, pardon varmış unutmuşum
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 18 yıl yedim gı... Afiyet olsun janem bu ne ya, ne kadar ayıp bizle dalga mı geçiyon sen bakem, heç bile kahvaltısız nete oturmam , 9 numarayı hiç aramadım, gülmedim, cep telefonum yok Abla sen 9 numarayı niye arayasınki zaten Hakketten yukmu cep telefonun dur cep telefonum çalıyor, pardon varmış unutmuşum Kandırıkçı apla
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 18 yıl 2007 YILINDA YASIYORSANIZ : > > 3. 3 kisilik ailenize ulasmak icin elinizde 15 farkli > telefon numarasi vardir... > [/quote ananemin bile 2 hattı var daa ne olsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.