Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 18 yıl Kabuklu çiğ bir yumurtamız ve ağzı bu yumurtaya az dar gelen bir şişemiz var.Yumurtanın kabuğunu soymadan ve kırmadan bu şişenin ağzından içeri sokabilecek var mı..
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 18 yıl sirkeli suda yumurta yumsayıncaya kadar bekletiriz...kabuğu yumşayınca şişeye sokabiliriz... cevap yanlışsa gülme lütfen...
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 18 yıl yumurtayi kirmayacaksak sisenin bogazini kirsak. .yumurta yumusar mi bilemiyorum ama,oyleyse Kleopatra'ya da katilabilirim
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 18 yıl Kabuklu çiğ bir yumurtamız ve ağzı bu yumurtaya az dar gelen bir şişemiz var.Yumurtanın kabuğunu soymadan ve kırmadan bu şişenin ağzından içeri sokabilecek var mı.. sirkede beklettikten sonra yumuşadığını bende duymuştum.doğru cevap olabilir
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 18 yıl sirkeli suda yumurta yumsayıncaya kadar bekletiriz...kabuğu yumşayınca şişeye sokabiliriz... cevap yanlışsa gülme lütfen... Sirkeli su değilde direkt sirke içerisinde beklettiğimiz yumurtanın kabuğundaki kalsiyum çözünerek sadece içindeki sıvıyı tutan zar kalır.Böylece yumurtayı şişenin ağzından sokarız.. Tebrik ederim Kleo..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.