Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Çünkü bu servis sayesinde evleneceğim adamla tanıştım... Tam 6 ay önce bu servis aracılığı ile tanıştık ve Allah kısmet ederse Ağustosta nişanımız olcak... Teşekkürler Turkısh-Medıa.com.. :)

:wub: bu iletiyi yazdığımda daha nişanlanmamıştık bile eşimle... Şimdi ise evleneli yaklaşık 1 hafta sonra 8 ay olucak. İyi ki de bu siteye gelmişim, üye olmuşum ve eşimle karşılaşmışım... :wub:

Gönderi tarihi:
:wub: bu iletiyi yazdığımda daha nişanlanmamıştık bile eşimle... Şimdi ise evleneli yaklaşık 1 hafta sonra 8 ay olucak. İyi ki de bu siteye gelmişim, üye olmuşum ve eşimle karşılaşmışım... :wub:

Allah mutluğunuzu daim etsin topragım :wub::clover:

Gönderi tarihi:

Sevgili Mineu,senin adına çok sevindim :clover: Bir yastıkta kocayın,Allah ayırmasın canım :)

Misafir Süper Kız Çocuğu Özo
Gönderi tarihi:

Canım ya Allah mutluluğunu daim etsinn

Kıskanmadım diill :blushing:

Ama merak etme nazarım değmes kötü göslerle bakmıyom :sorcerer:

Bu zamanda ii yürekli insanlarlada karşılaşmak mümkün oluyormuş demek :unsure:

İnternetten evlenilirmi die bi topik vardıı bende olabilirliğine dair açıklama yaptım

Demek istediğim buda kapak oldu tebrikler

Gönderi tarihi:
Allah mutluğunuzu daim etsin topragım :wub:

Amin toprağım -_-:wub:

Sevgili Mineu,senin adına çok sevindim :clover: Bir yastıkta kocayın,Allah ayırmasın canım

radyacım tşk ederim tatlım ;) Amin :)

Canım ya Allah mutluluğunu daim etsinn

Kıskanmadım diill

Ama merak etme nazarım değmes kötü göslerle bakmıyom

Bu zamanda ii yürekli insanlarlada karşılaşmak mümkün oluyormuş demek

İnternetten evlenilirmi die bi topik vardıı bende olabilirliğine dair açıklama yaptım

Demek istediğim buda kapak oldu tebrikler

Özo'cum Amin tatlım -_-

İnşallah kıskandığın gibi bir aşk seninde karşına çıksın :) tşkler ;)

Gönderi tarihi:
bu iletiyi yazdığımda daha nişanlanmamıştık bile eşimle... Şimdi ise evleneli yaklaşık 1 hafta sonra 8 ay olucak. İyi ki de bu siteye gelmişim, üye olmuşum ve eşimle karşılaşmışım...

Kıs senin iyiki bu siteye gelmişim ve kankimle tanışmışım demen gerekiyordu :unsure::angry::w00t::lol:

Allah mutluluğunuzu ve huzurunuzu daim etsin kankim...İnşallah bebiş haberlerinide duyarız :wub::hug:

Gönderi tarihi:
Kıs senin iyiki bu siteye gelmişim ve kankimle tanışmışım demen gerekiyordu :angry::lol:

Allah mutluluğunuzu ve huzurunuzu daim etsin kankim...İnşallah bebiş haberlerinide duyarız :wub::hug:

kıss onu da söylüyorum zaten her zaman :D iyi ki seni de tanıma fırsatını yakalamışım bi tane kankim benim :wub::hug:

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Evet bende tebrık ederim.Ama siz şanslılardansınız ne güzel. :clover:

Benım de bir arkadaşım net vasıtasıyla nişanlandı 2 sene nişan sonunda düğüne 20 gun kala ayrıldılar.Arkadaşım aralarında sorun olduğunu ama ailelerın hatırına bu zamana geldiğini söyledi.Çünkü tanıyamadığını anlattı.Bence dikkat edilmsi gereken bir durum,çünkü çok kötü niyetli insanlar da sanalı kullanarak insanları kandırabiliyorlar.

Gönderi tarihi:
Evet bende tebrık ederim.Ama siz şanslılardansınız ne güzel. :clover:

Benım de bir arkadaşım net vasıtasıyla nişanlandı 2 sene nişan sonunda düğüne 20 gun kala ayrıldılar.Arkadaşım aralarında sorun olduğunu ama ailelerın hatırına bu zamana geldiğini söyledi.Çünkü tanıyamadığını anlattı.Bence dikkat edilmsi gereken bir durum,çünkü çok kötü niyetli insanlar da sanalı kullanarak insanları kandırabiliyorlar.

tşk ler AynRand ;):clover:

Ben bunu her zaman söylüyorum, biz şanslıydık... Herkes bizim kadar şanslı olmayabilir, o yüzden hiç bir zaman tavsiye edemem -_-

Gönderi tarihi:

5.senedir.takılıyom.buraya.gerçekden.süper.bi.yer.hala.daha.takılıyom.bakalım.biz.evlenebilecezmi:)..tebrik.ederim.sizide.darısı.bekar.chatcilerin.başına:)))

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

bebiş haberlerini de duydun kankitom :hug: darısı bütün isteyenlerin başına inşallah :wub:

larsie ve melişkoo sizlere tşk ederim ;):clover:

Gönderi tarihi:
Çok güzel bir olay ya. Peki eşiniz hala vefa borcu duyuyor mu sizin gibi?

bilmem, duyuyordur herhalde ;) evlendikten sonra hiç konuşmadık bu konuyla ilgili, o yüzden ne düşündüğünü bilmiyorum -_-

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.