Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Çünkü bu servis sayesinde evleneceğim adamla tanıştım... Tam 6 ay önce bu servis aracılığı ile tanıştık ve Allah kısmet ederse Ağustosta nişanımız olcak... Teşekkürler Turkısh-Medıa.com.. bu iletiyi yazdığımda daha nişanlanmamıştık bile eşimle... Şimdi ise evleneli yaklaşık 1 hafta sonra 8 ay olucak. İyi ki de bu siteye gelmişim, üye olmuşum ve eşimle karşılaşmışım... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 bu iletiyi yazdığımda daha nişanlanmamıştık bile eşimle... Şimdi ise evleneli yaklaşık 1 hafta sonra 8 ay olucak. İyi ki de bu siteye gelmişim, üye olmuşum ve eşimle karşılaşmışım... Allah mutluğunuzu daim etsin topragım Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Sevgili Mineu,senin adına çok sevindim Bir yastıkta kocayın,Allah ayırmasın canım Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Canım ya Allah mutluluğunu daim etsinn Kıskanmadım diill Ama merak etme nazarım değmes kötü göslerle bakmıyom Bu zamanda ii yürekli insanlarlada karşılaşmak mümkün oluyormuş demek İnternetten evlenilirmi die bi topik vardıı bende olabilirliğine dair açıklama yaptım Demek istediğim buda kapak oldu tebrikler Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Allah mutluğunuzu daim etsin topragım Amin toprağım Sevgili Mineu,senin adına çok sevindim Bir yastıkta kocayın,Allah ayırmasın canım radyacım tşk ederim tatlım Amin Canım ya Allah mutluluğunu daim etsinn Kıskanmadım diill Ama merak etme nazarım değmes kötü göslerle bakmıyom Bu zamanda ii yürekli insanlarlada karşılaşmak mümkün oluyormuş demek İnternetten evlenilirmi die bi topik vardıı bende olabilirliğine dair açıklama yaptım Demek istediğim buda kapak oldu tebrikler Özo'cum Amin tatlım İnşallah kıskandığın gibi bir aşk seninde karşına çıksın tşkler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 bu iletiyi yazdığımda daha nişanlanmamıştık bile eşimle... Şimdi ise evleneli yaklaşık 1 hafta sonra 8 ay olucak. İyi ki de bu siteye gelmişim, üye olmuşum ve eşimle karşılaşmışım... Kıs senin iyiki bu siteye gelmişim ve kankimle tanışmışım demen gerekiyordu Allah mutluluğunuzu ve huzurunuzu daim etsin kankim...İnşallah bebiş haberlerinide duyarız Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Kıs senin iyiki bu siteye gelmişim ve kankimle tanışmışım demen gerekiyordu Allah mutluluğunuzu ve huzurunuzu daim etsin kankim...İnşallah bebiş haberlerinide duyarız kıss onu da söylüyorum zaten her zaman iyi ki seni de tanıma fırsatını yakalamışım bi tane kankim benim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 kıss onu da söylüyorum zaten her zaman iyi ki seni de tanıma fırsatını yakalamışım bi tane kankim benim Ah cnm benim Kıs madem öyle bende aynı şeyleri düşünem demi Alıntı
Φ AynRand Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 bu iletiyi yazdığımda daha nişanlanmamıştık bile eşimle... Şimdi ise evleneli yaklaşık 1 hafta sonra 8 ay olucak. İyi ki de bu siteye gelmişim, üye olmuşum ve eşimle karşılaşmışım... Evet bende tebrık ederim.Ama siz şanslılardansınız ne güzel. Benım de bir arkadaşım net vasıtasıyla nişanlandı 2 sene nişan sonunda düğüne 20 gun kala ayrıldılar.Arkadaşım aralarında sorun olduğunu ama ailelerın hatırına bu zamana geldiğini söyledi.Çünkü tanıyamadığını anlattı.Bence dikkat edilmsi gereken bir durum,çünkü çok kötü niyetli insanlar da sanalı kullanarak insanları kandırabiliyorlar. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Evet bende tebrık ederim.Ama siz şanslılardansınız ne güzel. Benım de bir arkadaşım net vasıtasıyla nişanlandı 2 sene nişan sonunda düğüne 20 gun kala ayrıldılar.Arkadaşım aralarında sorun olduğunu ama ailelerın hatırına bu zamana geldiğini söyledi.Çünkü tanıyamadığını anlattı.Bence dikkat edilmsi gereken bir durum,çünkü çok kötü niyetli insanlar da sanalı kullanarak insanları kandırabiliyorlar. tşk ler AynRand Ben bunu her zaman söylüyorum, biz şanslıydık... Herkes bizim kadar şanslı olmayabilir, o yüzden hiç bir zaman tavsiye edemem Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 5.senedir.takılıyom.buraya.gerçekden.süper.bi.yer.hala.daha.takılıyom.bakalım.biz.evlenebilecezmi:)..tebrik.ederim.sizide.darısı.bekar.chatcilerin.başına:))) Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Allallaahh .. burdan evlilik he, iyi denk gelmiş kader kısmet işte! hayırlısı olsun ne diyelim hayırlısı olsun. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Allah mutluluğunuzu ve huzurunuzu daim etsin kankim...İnşallah bebiş haberlerinide duyarız bebiş haberlerini de duydun kankitom darısı bütün isteyenlerin başına inşallah larsie ve melişkoo sizlere tşk ederim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 İçime doğmuş demek ki Canm benim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 artık içine mi doğdu yuksa malum mu oldu bilmiyorum kankitom Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Çok güzel bir olay ya. Peki eşiniz hala vefa borcu duyuyor mu sizin gibi? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Çok güzel bir olay ya. Peki eşiniz hala vefa borcu duyuyor mu sizin gibi? bilmem, duyuyordur herhalde evlendikten sonra hiç konuşmadık bu konuyla ilgili, o yüzden ne düşündüğünü bilmiyorum Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Teşekkürler cevabınız için... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.