Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Murat Ağırel gündeme getirmişti! CHP seçimlerde eksik sandık görevlilerinin sayısını açıkladı: 31 Mart'ta her oyun takipçisi olacağız


Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

kapak_205342.jpg

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi Binici, gazeteci Murat Ağırel, 14 Mayıs'ta CHP'nin görevli bulunduramadığı sandıklara ilişkin açıklamasına yanıt verdi. Ağırel’in paylaştığı verilerin gerçeği yansıtmadığını savunan Binici, "Çeşitli sebeplerden dolayı sandık başında bulunmayan görevli sayımız 14 Mayıs seçimlerinde 7 bin 704, 28 Mayıs seçimlerinde ise 5 bin 133 olarak gerçekleşmiştir” dedi. Binici, 31 Mart yerel seçiminde atılan her oyun takipçisi olacaklarını da kaydetti.

Haberi Haber Kaynağından Oku

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.