Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İmKANSIZLIK..

Misafir Süper Kız Çocuğu Özo

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

İMKANSIZLIK GİBİ Bİ DURUMLA KARŞI KARŞIYA KALDIĞINIZDA NE YAPARSANIZ??

KALIP MÜCADELE Mİ EDERSİNİZ ?

YOKSA ARKANIZA BİLE DÖNÜP BAKMADAN ÇEKİP GİTMEYİ Mİ ??

HANGİSİİ??

BEN SONUNA KADAR MÜCADELE EDERDİM...

SONUÇ NE OLURSA OLSUN...

BENİ NEREYE SÜRÜKLEYECEĞİNİ DÜŞÜNMEKSİZİNN YOLA DEVAM EDERDİMimkansiz_en.gif

Gönderi tarihi:

aslında imkansızlık varsa mücadeleye gerek yok bence..

çünkü zaten imkansızmış durum..

en ii si

arkana bakmadan kaçmak :lol:

ama eğer küçük bir ihtimal varsa sonuna kadar yanındayım ben de kalır ve mücadelemi aslanlar gibi veririm.. ve deim ki imkansız diye bişe yoktur.

Gönderi tarihi:
aslında imkansızlık varsa mücadeleye gerek yok bence..

çünkü zaten imkansızmış durum..

en ii si

arkana bakmadan kaçmak :lol:

ama eğer küçük bir ihtimal varsa sonuna kadar yanındayım ben de kalır ve mücadelemi aslanlar gibi veririm.. ve deim ki imkansız diye bişe yoktur.

Sölediklerinde tezatlık sezdim..

Sen ne dersin bilmiyorum ama..

Kaçmak çözümmüdür??

Bence diill..

Sende bıraktığı iz...

Bu kaçışla yok olucak mı?

Gönderi tarihi:

HANGİSİİ??

SONUÇ NE OLURSA OLSUN...

tezatlık açıkça oratada.. bilinçli yaptım..

çünkü kararsızım..

aslında durumun ehhemmiyetine göre kesin bişe söyleyebilirm. ölüm kalım meselesiyse mücadelem sonuna kadar olur. yok değilse brak o iz kalsın.. artık hayata dair yaşama dair ne kalmış ki.. karamsarlık diz boyu.. sırtımızda bilinmezlikler le dolu o kadar iz varki bırakalım biri daha eklensin.. kaçarım imkansızlıktan.. mücadeleyi sevmeme rağmen kaçarım ..çünkü bu GÜN den sonra kaçarım.. hayat bir tezat. dünle - bu gün bir tezat.. benim yorumum tezat olmuş farkeder mi? günün içerisinde kendi kendimiz kaç kez yanlız bırakırız.. kendmiz kaç kez dinleriz. kendimize hiç hak verir miyiz... sorular soru içinde..

şimdiye dek nice imkansızlıklar peşinde yol aldık , kaç imkansız limanlara demir attık sonuç beyhude.

umarım mücadelede başarı yakalarsın ben yapamadım.. artık koşmucam imkansızın ardından. o koşsun artık kapım açık.

Gönderi tarihi:
tezatlık açıkça oratada.. bilinçli yaptım..

çünkü kararsızım..

aslında durumun ehhemmiyetine göre kesin bişe söyleyebilirm. ölüm kalım meselesiyse mücadelem sonuna kadar olur. yok değilse brak o iz kalsın.. artık hayata dair yaşama dair ne kalmış ki.. karamsarlık diz boyu.. sırtımızda bilinmezlikler le dolu o kadar iz varki bırakalım biri daha eklensin.. kaçarım imkansızlıktan.. mücadeleyi sevmeme rağmen kaçarım ..çünkü bu GÜN den sonra kaçarım.. hayat bir tezat. dünle - bu gün bir tezat.. benim yorumum tezat olmuş farkeder mi? günün içerisinde kendi kendimiz kaç kez yanlız bırakırız.. kendmiz kaç kez dinleriz. kendimize hiç hak verir miyiz... sorular soru içinde..

şimdiye dek nice imkansızlıklar peşinde yol aldık , kaç imkansız limanlara demir attık sonuç beyhude.

umarım mücadelede başarı yakalarsın ben yapamadım.. artık koşmucam imkansızın ardından. o koşsun artık kapım açık.

Daha düne kadar bende akla gelmiyecek karamsarlık üserine karamsarlık seneryoları kuruyodum..Ama bu neye yarar sorarım sana..Senin böle düşünmene neden olucak ruh halini üzerinden atman gerektiği kanısındayım.. Aksi halde nereye kadar bilinmezlklerle dolu bi yaşama devam edebilirsin ki.. Ne olursa olsun hiç bişey umudunun körelmesine neden diilll..Hyatın tezatlığına isyan etmek yerine harekete geç ve hayata inat, insanlara inat en önemlisi dönen dünyaya inat çabuk pes etme yaşanmışlıklar ve yaşanılası günler karşısında..

YİTİRİLMİŞ ZAMANA İNAT HALA AYAKTAYIM..

Gönderi tarihi:

umud verdiğn için teşekür ederim. ama imkansızlık eger buradaki kastımı hayatın anlamıysa.. ki sanırım bu. bence hayat yanlız yaşanamaz bir sırdaş yoldaş arkadaş yani hepsini kapsayan bir eş lazım. elmamın yarıs misali. bu eş ve ya sevgili eğer bir imkansızlığa örtünmüşse bence bırakalım o örtüsünün altında kalsın.. imkansız aşklar, sevgiler yıldırır hayattan. yıldırdıda. ama hala bir umut var, belkide bu umudum için seni dinlemeliyim. peşini bırakmamalıyım. dönen dünyaya inat, hayata inat sarılmalıyım.

sarılmalıyım diyorum ama kendime inandırmalıyım çünkü inanmıyorum. nefret ediyorum iki yüzlülerden, nerfret ediyorum nefret ediyorum. onlar kişiliğinden ve insanlığından utansınlar.

bu riyakarlığa direnmek gerek; bunu için inad edeceğim dönen feleğe, sonuna kadar direneceğim..

Gönderi tarihi:
umud verdiğn için teşekür ederim. ama imkansızlık eger buradaki kastımı hayatın anlamıysa.. ki sanırım bu. bence hayat yanlız yaşanamaz bir sırdaş yoldaş arkadaş yani hepsini kapsayan bir eş lazım. elmamın yarıs misali. bu eş ve ya sevgili eğer bir imkansızlığa örtünmüşse bence bırakalım o örtüsünün altında kalsın.. imkansız aşklar, sevgiler yıldırır hayattan. yıldırdıda. ama hala bir umut var, belkide bu umudum için seni dinlemeliyim. peşini bırakmamalıyım. dönen dünyaya inat, hayata inat sarılmalıyım.

sarılmalıyım diyorum ama kendime inandırmalıyım çünkü inanmıyorum. nefret ediyorum iki yüzlülerden, nerfret ediyorum nefret ediyorum. onlar kişiliğinden ve insanlığından utansınlar.

bu riyakarlığa direnmek gerek; bunu için inad edeceğim dönen feleğe, sonuna kadar direneceğim..

Sanada bu yakışır..Aferşn sana :stuart:

Sen ve senin gibi güsel yüreklere hepimizin ihtiyacı var :)

Umut dolu bi dünyada dizginleri elden bırakmaman dileğiyle..

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Sanada bu yakışır..Aferşn sana :stuart:

Sen ve senin gibi güsel yüreklere hepimizin ihtiyacı var :)

Umut dolu bi dünyada dizginleri elden bırakmaman dileğiyle..

eğer gerçekden imkansızsa başaramıyacaksam ölmeyi terci ederim ama gerçekden gönülen istiyorsam :)

Gönderi tarihi:
eğer gerçekden imkansızsa başaramıyacaksam ölmeyi terci ederim ama gerçekden gönülen istiyorsam :)

İmkazsızı başaramamak die bişey yok sevgili kardeşim kendi fikirlerimce...

Bizi yaradan Sevgili Rabbim;

Sabır,direyet ve bunun bareberinde cesaretli olmayı aşılamıştır..

Bu yüzdendirkii ölmek de neyin nesi....Düşnsene bu çözüm yolumu..

Geride bırakacaklarını düşünmeksizin hareket ediyo olursun böle bi yola basvurursan..

Bırak kişinin umrunda diilsen sende hayatına kaldığın yerden yön vermeye çalıacaksın..

senin hayatın unutma baskalarının hayatı diilll ve dünyaya bi kere geliyosun bunu da unutma...

sevgiler

Gönderi tarihi:

İmkazsızı başaramamak die bişey yok sevgili kardeşim kendi fikirlerimce...

Bizi yaradan Sevgili Rabbim;

Sabır,direyet ve bunun bareberinde cesaretli olmayı aşılamıştır..

Bu yüzdendirkii ölmek de neyin nesi....Düşnsene bu çözüm yolumu..

Geride bırakacaklarını düşünmeksizin hareket ediyo olursun böle bi yola basvurursan..

Bırak kişinin umrunda diilsen sende hayatına kaldığın yerden yön vermeye çalıacaksın..

senin hayatın unutma baskalarının hayatı diilll ve dünyaya bi kere geliyosun bunu da unutma...

sevgiler

:) saol nasihatların için arkadaşım daa gerçekden çok istiyipde başaramıyacağım şeylerden bahsetmiştim :)
Gönderi tarihi:
:) saol nasihatların için arkadaşım daa gerçekden çok istiyipde başaramıyacağım şeylerden bahsetmiştim :)

Hala geçerli sölediklerim :D

Gönderi tarihi:
hehehe emredersin:::)

Ne emri aa askolsun Olur mu öle şey :flowers:

Gönderi tarihi:

HANGİSİİ??

SONUÇ NE OLURSA OLSUN...

imkansızsa uğraşmak boşuna..adı üstünde imkansız.... :clover: fakat azıcık bir ümit var ise istemem yeterli..... :excl: kaçmaz... :)

:clover:

Gönderi tarihi:
imkansızsa uğraşmak boşuna..adı üstünde imkansız.... :clover: fakat azıcık bir ümit var ise istemem yeterli..... :excl: kaçmaz... :)

:clover:

Bence imkansız diip kestirip atmamak gerekir..

Sonuna kadar elinden geleni ardına bırakmaman gerekir..

Gönderi tarihi:

Bence imkansız diip kestirip atmamak gerekir..

Sonuna kadar elinden geleni ardına bırakmaman gerekir..

imkansız dediğinde .....hiçbir şekilde olma ihtimali yok kast edilmiştir bana göre.. :clover: ama küçük bir ihtimal var demek istiyorsan,başka kelime kullanılmalı..... :clover:

Gönderi tarihi:
imkansız dediğinde .....hiçbir şekilde olma ihtimali yok kast edilmiştir bana göre.. :clover: ama küçük bir ihtimal var demek istiyorsan,başka kelime kullanılmalı..... :clover:

:unsure: bzen gerçekten hiç olmıycak gibi gösüken olaylar vardır hayatımızda..

Ama biz bunları kimi zaman olabilirlik ihtimalii kazndırırız..

Aslında bazı şeyler kişinin kendi elindedir...

Sadece mesele istemektir...

İşin aslı mücadele etmektir..

Küçük bi ihtimal var diyelim sonuna dek davanın savunucusu oalcağından hiç şüphem yok arkdaşım :clover:

Gönderi tarihi:

:unsure: bzen gerçekten hiç olmıycak gibi gösüken olaylar vardır hayatımızda..

Ama biz bunları kimi zaman olabilirlik ihtimalii kazndırırız..

Aslında bazı şeyler kişinin kendi elindedir...

Sadece mesele istemektir...

İşin aslı mücadele etmektir..

Küçük bi ihtimal var diyelim sonuna dek davanın savunucusu oalcağından hiç şüphem yok arkdaşım :clover:

aynısını tekrarlamıycam.. -_- sen küçükte olsa bir ihtimal diyorsun....küçükte olsa yeterki istiyeyim ..... :D bende gri yoktur.......... :P

Gönderi tarihi:
aynısını tekrarlamıycam.. -_- sen küçükte olsa bir ihtimal diyorsun....küçükte olsa yeterki istiyeyim ..... :D bende gri yoktur.......... :P

eyvallahh :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.