Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl EVET EVET YANLIŞ DUYMADINIZ ARA BENİİ LÜTFEN DEDİĞİNİZ BİRİLERİ VAR MI ?? ANI YAŞIYORUZ ONA GÖRE
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl keşke olsaydı anı yaşayacağım birileri de arasaydım hemen hüç düşünmeden arardım..
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl ara beni aşkım gibi mi mesela Bingooo Biliyosun Bu İşi Hayalperestçim Oluyo Oluyo
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl keşke olsaydı anı yaşayacağım birileri de arasaydım hemenhüç düşünmeden arardım.. Allah Gönlüne Göre Versin Canım Arkadaşım
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl Bingooo Biliyosun Bu İşi Hayalperestçim Oluyo Oluyo ayıp ettin heralde
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Aramak isteyen kendiliğinden arar..."Ara beni " demeye gerek varmı
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Var olmasına var ama ..... Neye yarar..... sevgili arkadaşım o zaman neye yarar demeyeceksin bir atakta bulunup sen arayacaksın ya da başka bir şeyler yapmalıs bence.. bak hayat bizi beklemiyor akıyor.. biz dönen dünyanın hiç umrunda değiliz.. bişeyler yap ve mutlu ol derim..(tabi mümkünse)
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Aramak isteyen kendiliğinden arar..."Ara beni " demeye gerek varmı e sen böyle dersen o böyle derse.... bu güzel dostlukar nasıl kurulacak.. toksa sen havalı kızlardan mısın? hani kendini çok beğenenlerden mi?
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Var olmasına var ama ..... Neye yarar..... Ah be güselim bende aynı derrten muzdarıbim Çaresizlik gerçekten kötü Ama yapıcak bişey yok gönlünü ferah tutmaktan baska Elbet birgün hak ettiğin mutluluğu bulacaksındır buna eminim
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Dostlarımı beni arasınlar diye beklemem.Sevdiğim değer verdiğim insanları arar sorarım.Ehh beni sevenler de aynı şekilde davranır zaten
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Aramak isteyen kendiliğinden arar..."Ara beni " demeye gerek varmı Akışına bırakırım diyosun yaniii Buda farklı bir bakış açısı Keşke bende senin gibi bu denli rahat olsam ah ah
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Dostlarımı beni arasınlar diye beklemem.Sevdiğim değer verdiğim insanları arar sorarım.Ehh beni sevenler de aynı şekilde davranır zaten şimdi daha ii anlaşıldı.. ama dost kazanmak zordur benim doslarımı bir yan yanlız bırakmam, mutlaka görüşürüm lakin sevgilim olsaydı zaten hep arardım onun aramasına gerek kalmadın.. bu arada doslarımı sık ararım ama arkadaşlarımı pek ararmam gerektiğinde ararım. bence doğrusu bu.
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl İyide zaten dostlarımıza falan "ara beni lütfen " demeyiz ki.... çünkü bence buradaki ara beni lütfen = keşke arasa beni dir. ara beni lütfen..... diye düşündüklerimiz bence farklı durumda olan kişilerdir. illaki aşk da olmayabilir bu durum. çok sevdiğimiz ama bizi çok kırmış olan biri olabilir. siz kırgınsınızdır arayamıyorsunuzdur. ama çok istersiniz arayıp gönlünüzü almasını. bir arasa her şey düzelir dersiniz..... neyse .... zaten genelde sizin o denli kırılmanızı önemsememiş olanlar bekleseniz de aramazlar....
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Dostlarımı beni arasınlar diye beklemem.Sevdiğim değer verdiğim insanları arar sorarım.Ehh beni sevenler de aynı şekilde davranır zaten Şimdi daha açıklayıcı olmuş
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Ah be güselim bende aynı derrten muzdarıbim Çaresizlik gerçekten kötü Ama yapıcak bişey yok gönlünü ferah tutmaktan baska Elbet birgün hak ettiğin mutluluğu bulacaksındır buna eminim keşke bende emin olabilseydim Özo'cuğum. Küçüğüm benim
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl aslında haklısın. buradaki arabeni olayı senin dedğin gibi olursa daha anlamlı olur.. tesbitin için teşkurler..
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl keşke bende emin olabilseydim Özo'cuğum. Küçüğüm benim Umut fakirin ekmeğidir bunu unutma!! İnsan umudunu yitirirse ne olur bi düşünsene.. Milyonlarca insan var senin ve benim durumumdan muzdarip.. Kendimizii bir bilinmeslik yerine mi atmalı?? Yoksa zor da olsa bunu atlatmalı mı üzerimizden?? Ben en doğru yolu seçtim ?? Kendim için hayata sıkı sıkı bağlandım.. Çabalarımın boşa çıkacağını sanmıyorum!! Bi gün bi yerde eminim mutlu olucam die düşünüyorom.. Sen de mutlaka bu kervana gireceksin.. Bu senin ve güsel yüreğinin hakkı .. Süper Kız Çocuğu Özonun Süper Özellkilerine Ship Olan Ablam Benim Adios
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Süper Kız Çocuğu Özonun Süper Özellkilerine Ship Olan Ablam Benim bune iltifatlar böyel kıskandım doğrusu
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Beni kimse aramıo ki hangi birine ara diim Bunu birazda aslına bakarsan sen yaratabilirsin.. Genelde insanlar kendilerine değer verenleri ihmal etme yoluna girmesler..(Bazen ters tepebiliyo gerçi) Yani demek istediğim onalrdan gelmesini bekleme Sende bitakım özverilerde bulun aranmak adına... Bak ve gör o zaman ne kadarda değişecek..
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl bune iltifatlar böyel kıskandım doğrusu İltifat diğilde gerçek olduğunu belirtmek isterim Süper Kız Çocuğu Özo'nun Biricik Arkadaşı
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Umut fakirin ekmeğidir bunu unutma!! İnsan umudunu yitirirse ne olur bi düşünsene.. Milyonlarca insan var senin ve benim durumumdan muzdarip.. Kendimizii bir bilinmeslik yerine mi atmalı?? Yoksa zor da olsa bunu atlatmalı mı üzerimizden?? Ben en doğru yolu seçtim ?? Kendim için hayata sıkı sıkı bağlandım.. Çabalarımın boşa çıkacağını sanmıyorum!! Bi gün bi yerde eminim mutlu olucam die düşünüyorom.. Sen de mutlaka bu kervana gireceksin.. Bu senin ve güsel yüreğinin hakkı .. Süper Kız Çocuğu Özonun Süper Özellkilerine Ship Olan Ablam Benim Adios Aminnnnnnnnnnnnnn!!!!!!............ Balım benimm herkes mutlu olsun inşallah.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.