Φ CESURCİVCİV Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 ben küçük bir köyde tek öğretmenli bir okulda öğrtmenim. birleştirilmiş bir sınıfta 20 öğrencimle tüm zamanımı geçiriyorum. onlara elimden geleni yapıyrum.. ama okulumuzun çok eksiği var.. en önemlisi bir kütüphanemiz bile yok adam gibi. ben elim den geldiğince kendim bir kaç kitap aldım küçük bir kütüphane oluşturdum.. lakin yetersiz..her türlü yardıma muhtaç onlarca öğrencim var. lütfen duyarsız kalmayın ve bir nebze bu yaraya merhem olun.. ADIYAMAN-GERGER Gözpınar Köyü Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 selamlar, resimler gösteriyor ki zor şartlarda mücadele veriyorsunuz öğ[email protected] eklerseniz konuyla ilgili konuşuruz... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 serdar hocam, 20 çocuğunun giysisi tamam hazırladım, kitap ve ansiklopedi de...yalnız kırtasiyem yok, birde size sordum ya tv varmı diye ? dediniz ki, neyimiz var ki tv miz olsun play station yollayacaktım çocuklar için... arkadaşlar ne yapsak, evimizde kullanmadığımız tv yokmu hiçbirimizin?(( Alıntı
Φ CESURCİVCİV Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 çok teşekür ederim küçük ellere.. biliyordum yanlız bırakmıyacağınızı. tüm çocuklarım adına size teşekür ediyorum.. bir gün bu yardımlarını kaşılıksız kalmayacaktır bundan emin olun. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 rica ederim hocam, keşke çok daha iyi şartlar da görev yapmanızı sağlayabilsek...asıl ben teşekkür ederim o minicik okulu bilginin ışığıyla aydınlattığın için... sevgiler.... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 bu akşam 19 itibari ile Gözalan köyüne: 1- 113 adet roman ve hazırlık kitabı 2- 12 cilt gelişim HACHETTE ansiklopedi 3- 7 cilt HAYAT ansiklopedi 4- 105 parça muhtelif giysi (23 NİSAN İÇİN) 5- 15 adet kot pantolon 6- 15 adet gömlek 7- 5 etek 8- 5 bluz 9- 20 çift ayakkabı 10- 25 çift çorap tarafımdan yollanmıştır... Serdar hocam, iyi bayramlar... Alıntı
Φ öğrt Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Hocam gerçekten teşşekür ederim ilyada sizin gibi duyarlı kişiler oldukça eğitim seviyemiz artacaktır.Buna inanıyorum.Tşkler Alıntı
Φ CESURCİVCİV Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 İLYADA sana kendim ve öğrencilerim adına hatta köy halkı adına teşekür ederim.. çocuklara güzel bir 23 nisan hediyesi oldu yolladıklarınız.. saygılar.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 öğrencilerin mutlu olmuş ya serdar hocam, o yeter.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.