Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Kumcuğaz İlköğretim Okulu, Samsun/Terme

Merhaba Elif Hanım her şeyden önce sizi bu hayırlı çalışmalarınızdan dolayı kutluyor çalışmalarınızın en güzel şekilde devamını diliyorum.Bu memleket siz ve sizin gibi aydın düşünen insanlar sayesinde Büyük önderimiz Atatürkün dediği gibi çağdaş milletler arasında yerini alacak hatta daha da ileri giderek dünya milletlerine Eski tarihinde olduğu gibi aydınlık yarınlar saçacaktırBuda ancak eğitime verilen değerle sağlanacaktır.Bunu devletimiz bir nebze olsun yeni eğitim programı ile başarmış fakat alt yapı eksikliği nedeni ile bizim gibi taşra okullarında gerçekleştirmede zorlanmaktadır.Bu eksiklikte ancak sizin gibi hayır seven insanların yardımıyla giderilecektir.

Yaptığınız ve yapacağınız yardımlardan dolayı şimdiden sizlere teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Kenan ŞANLI

Kumcuğaz İlköğretim

Okulu Müdür Yardımcısı

ÖĞRENCİ SAYISI :160

1snflarmzgy7.jpg

1. Sınıflar

2snflarmzgm5.jpg

2. Sınıflar

3snflarmzsp7.jpg

3. Sınıflar

4snflarmzxd3.jpg

4. Sınıflar

5snflarmzqb2.jpg

5. Sınıflar

6snflarmzil9.jpg

6. Sınıflar

8snflarmzsk3.jpg

8. Sınıflar

uaneitimretimyaptmzbinazz9.jpg

Eğitim Görülen Bina

adivaramakendsyokjj9.jpg

duvarlarbombokendlerndoqh5.jpg

Adı var Kendi Yok Kütüphane ve Boş Duvarlar...

Neler Verebilirsiniz?

Mümkün olduğu kadar çok Kitap Ve Ansiklopedi.

>> Okulda İnternet olmaması nedeniyle yeni müfredata uygun araştırmalı eğitimin gerekliliklerini karşılayamıyorlar bunun için Ansiklopedi ve Kaynak kitaplara ihyiyaçları var...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.