Φ souLshah Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Kumcuğaz İlköğretim Okulu, Samsun/Terme Merhaba Elif Hanım her şeyden önce sizi bu hayırlı çalışmalarınızdan dolayı kutluyor çalışmalarınızın en güzel şekilde devamını diliyorum.Bu memleket siz ve sizin gibi aydın düşünen insanlar sayesinde Büyük önderimiz Atatürkün dediği gibi çağdaş milletler arasında yerini alacak hatta daha da ileri giderek dünya milletlerine Eski tarihinde olduğu gibi aydınlık yarınlar saçacaktırBuda ancak eğitime verilen değerle sağlanacaktır.Bunu devletimiz bir nebze olsun yeni eğitim programı ile başarmış fakat alt yapı eksikliği nedeni ile bizim gibi taşra okullarında gerçekleştirmede zorlanmaktadır.Bu eksiklikte ancak sizin gibi hayır seven insanların yardımıyla giderilecektir. Yaptığınız ve yapacağınız yardımlardan dolayı şimdiden sizlere teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Kenan ŞANLI Kumcuğaz İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı ÖĞRENCİ SAYISI :160 1. Sınıflar 2. Sınıflar 3. Sınıflar 4. Sınıflar 5. Sınıflar 6. Sınıflar 8. Sınıflar Eğitim Görülen Bina Adı var Kendi Yok Kütüphane ve Boş Duvarlar... Neler Verebilirsiniz? Mümkün olduğu kadar çok Kitap Ve Ansiklopedi. >> Okulda İnternet olmaması nedeniyle yeni müfredata uygun araştırmalı eğitimin gerekliliklerini karşılayamıyorlar bunun için Ansiklopedi ve Kaynak kitaplara ihyiyaçları var... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 soulshah, ansiklopedim var epey ama bir dershaneden gelecek kaynakları bekliyorum;) hallederiz.. Alıntı
Φ souLshah Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Samsun'a 2 hafta sonra İstanbul'dan bir gönüllümüz götürecek toplanan yardımları, 2 haftamız var yani ablacım bilgine.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.