Φ Kod Adı Selma... Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 kızın adı Eylül'dü ellerine sarılmış, yalvarır gibi gitme diyordu. Unuttun mu sözlerimizi? Hayallerimizi unuttun mu? Her şeyi olduğu gibi bırakıp nereye gidiyorsun? her şeyi yüzüstü bırakıp gidiyordun gelirim bir gün, demiştin. geldin..ama gideceğin hiç hesapta yoktu.. yalan demiştim. bu Eylül ayrılığıdır, bir daha geri dönmezsin. ayrılık olmayacak diye birbirimize söz vermiştik... isyandım oysa ben 'EŞKİYAM' diyordu birileri korkup gözlerimin ışığından ne yol kesmiştim ne de incitmiştim karıncayı sözcükleri tutuşturuyordum ha bire yakarak içimin ormanlarını.. ellerine benzeyen esmer bir hüzünle geliyor gece öylesine vurulmuşum ki sevdana göremediğim saçlarına puşt gülüşüne beni aşka kırdıran aşkına bedeller ödüyorum.. sessiz vede öfkeliyim...[ ELİF EYLÜL AYBAŞOĞLU Alıntı
Φ mydonose_utku Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 merhaba...şiir lerini okuyorum da gerçekten şiir yazma azminiz ve şiir lerin deki manaları düşününce ne kadar güzel ve ulaşılmaz bir iç dünyanın olduğunu tahmin edebiliyorum...dj eylül ..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.