Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 18 yıl Forumu kızlar yönetseydi nolurdu? Diloş-Şekerim şu konuyu kilitleyiver,ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum. Natalia-Forumun rengi böyle daha hoş oldu (cıyyak pembe ) İlyada-Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin. Leylam-Bundan böyle forumun adı gri-girls Gece yağmuru-artık smileyler kel olmayacak Mineu-bulusmalara erkek üyeleri istemiyorus.. Frozen-Erkek yöneticiler istemiyos Sardunyam-genel olarak konular diyet-spor makyaj ağırlıklı olsun forum başlıkları -forumsuz sevgili bulma merkezi tıklayın yalnız kalmayın -aldatıldığınızı nasıl anlarsınız -akşam yemeğe ne pişirsek -kadının sesi, foruma kulak verin -zerda ablanıza derdinizi anlatın -Hangi renk oje kullanıyorsunuz? -Kilo vermenin en kısa yolları -Hiç bir erkege tokat attınızmı
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 18 yıl Forumu kızlar yönetseydi nolurdu? Diloş-Şekerim şu konuyu kilitleyiver,ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum. Natalia-Forumun rengi böyle daha hoş oldu (cıyyak pembe ) İlyada-Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin. Leylam-Bundan böyle forumun adı gri-girls Gece yağmuru-artık smileyler kel olmayacak Mineu-bulusmalara erkek üyeleri istemiyorus.. Frozen-Erkek yöneticiler istemiyos Sardunyam-genel olarak konular diyet-spor makyaj ağırlıklı olsun forum başlıkları -forumsuz sevgili bulma merkezi tıklayın yalnız kalmayın -aldatıldığınızı nasıl anlarsınız -akşam yemeğe ne pişirsek -kadının sesi, foruma kulak verin -zerda ablanıza derdinizi anlatın -Hangi renk oje kullanıyorsunuz? -Kilo vermenin en kısa yolları -Hiç bir erkege tokat attınızmı Yeni gördüm bu topici Süpper olmuş kanımca Yalnız smileyların kıvır kıvır saçları olsun nütfen
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl ben de görmemişim Suheda,çok güzel olmuş şimdi de olsa memnun olurdum deiğim favori başlıklarım: -akşam yemeğe ne pişirsek -Hiç bir erkege tokat attınızmı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.