Φ muki Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Karaman Morcalı Köyü İlk öğretim okulunda öğretmenim. Okulumuzda çevre köylerdende gelen 350 talebemiz var. Çoğunluğu dar gelirli ailelerin çocukları. Okulumuzun fax, fotokopi, bilgisayar gibi gereksinimleri yanında en büyük eksiği bir kütüphanemizin olmayışıdır. Kütüphane oluşturabilmemiz için duyarlı vatandaşlarımızın kitap bağışına ihtiyacımız var. LÜTFEN BİZE YARDIMCI OLUN. ELİNİZDE FAZLA OLARAK GÖRDÜĞÜNÜZ KİTAPLARI ÇOCUKLARIMIZDAN ESİRGEMEYİN LÜTFEN. Yapacağınız kitap bağışlarını Mustafa İnce Morcalı Köyü İlköğretim Okul Müdürlüğü 70100 Karaman adresine göndermeniz önemle rica olunur. Morcalı Köyü İlköğretim Okul Müdürü Mustafa İnce Tel: 0338-2422063 Email: [email protected] Yardımlarınız için şimdiden çok teşekür ederiz. Alıntı
Φ souLshah Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Kütüphane istekleri konusunda Okulla en yakın zamanda irtibata geçeceğiz... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.