Φ berberconan Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 ben ankaradan baglanıyorum ,buraya üye olan bir arkadaşımın vasıtasıyla busiteyi ögrendim.herkese selamlar...... keyifli paylaşımlarda buluşmak dileği ile Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Aramıza hoşgeldin arkadaşım... iyi paylaşımlar.... Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 hoşgeldin...................................................... Alıntı
Φ berberconan Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 hoşgeldin...................................................... Alıntı
Φ berberconan Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Aramıza hoşgeldin arkadaşım...iyi paylaşımlar.... hoşbulduk arkadaşlar biraz geç oldu ama kusura bakmayın yogunluktan mesaja bakamadım. Alıntı
Φ berberconan Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Bugün dogumgünü olan arkadaşlara nice yıllar....... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Hoşgeldin paylaşım sitemize hoş zaman geçireceğinden hiç şüphen olmasın ii forumlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.