Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ALINTI

Ben Erzurum Pasinler ilçesinde dar gelirli insanların bulunduğu bir mahallede öğretmenlik yapıyorum. 1. sınıf öğretmeniyim. Gerçekten de velilerimin durumu çok çok kötü..

Soğuk kış günlerinde Erzurum soğuğunda kabansız ve terlikle gelen bir sürü öğrencim var.. Hatta ekmek bulup yiyemediği için okula gelmeyen öğrencim bile...

Duyarlı arkadaşlarımdan yardım bekliyorum..

Yakında okuma bayramı yapacağım onlara kitaplar defterler giyecek vb. yardımlarınızı bekliyorum

Lütfen!

Adres: Erzurum pasinler Kurtuluş mahallesi Şehit Ali Çavuş İlköğretim

Gönderi tarihi:

Erzurum,Pasinlere 14 koliden oluşan yardım malzemelerini bu akşam 19:00 itibariyle Dadaş Turizm ile yollamış bulunmaktayım...

Gönderilen malzemeler;

1- 29 adet okul çantası

2- 127 adet defter

3- 218 parça kırtasiye eşyası(kalem,boya vs.)

4- 90 adet kitap

5- 1 adet resim çantası

6- 26 adet resim defteri

7- 217 parça kırtasiye

8- 80 adet defter

9- 24 cilt Büyük Lorusse Ansiklopedi

10- 12 cilt Gelişim Hachette Ansiklopedi

11- 6 cilt Thema Lorusse Ansiklopedi

12- 6 cilt Grand Master Ansiklopedi

13- 18 parça alt ve üst giysi

14- 13 çift çorap

15- 11 çift ayakkabı vb.

16- 60 parça bayan giysi

17- 7 parça kaban,hırka

18- 18 parça atkı,eldiven,bere

Güle güle kullansınlar.

Sevgiler öğretmenlerimize ve öğrencilerimize

Gönderi tarihi:

Şu an, Erzurum'dan Esra öğretmen den telefon aldım, mutluluktan ağlayan sesini dinledim.Çok teşekkür etti , Allah hepinizden razı olsun öylesine mutluyum ki dedi...

Bende en güzel teşekkürü kendisi gibi pırıl pırıl öğrenciler yetiştirerek edebileceğini ve buna inandığımı söyledim..

çünkü Esra henüz ilk yılında ve, ve öylesine idealist bir öğretmen...

Şimdi ki hedefim Esra'nın 20 minik yavrusunu okuma bayramı ve dolayısıyla da 23 Nisan için giydirmek..

sanırım dershane hocalarım da bana bu desteği verecek..

Öylesi mutluyum ki, sanki ruhum kuş oldu uçuyor o kadar hafifledim...

Çağrımı cevapsız bırakmayan, TÜM DOSTLARIM SAĞOLSUN... :clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bugün Esranın 20 çiçeğinin giysilerini aldım, sabah da ayakkabı çorapları halledip otobüse vereceğim...Pasinler çok şanslı ,Esra gibi bir öğretmene sahipler...Esram ya giysiler yetişmezse diye ront için çocuklarına siyah poşetten etek dikmiş, üstüne yıldızlar yapıştırmış...Kameradan bak bunları aldım dedim, aman Allahım benim çocuklarım bunlarımı giyecek dedi:) hepsi okula lastik çizme ile geliyormuş. :unsure:

Hakkari de 20 çocuk daha var bekleyen, onlarında 23 nisan giysilerini halledeceğim inşallah..

kurs hocam benim için 1000 ytl'lik limit açmış istediğimi alayım diye, sayesinde en az 40 öğrenci yeni giysilere kavuştu çok çok teşekkür ediyorum kendisine... :wub::)

• 11 ay sonra...
Gönderi tarihi:
Erzurum, Pasinlere:

17- pantolon

17- gömlek

20- çift ayakkabı

27 -çift çorap

7 -etek

7 -bluz

bugün saat 19 itibari ile gönderilmiştir...:)

sizi kutluyorum bu yardımlarınız karşılıksız kalmıyacaktır buna eminim.o minik yüzler büyüyecek ve sizden öğrendiklerini başka ihtiyaç sahibi minik için yapacaklardır.eminim.çok imrendim size.tebrikler...

Gönderi tarihi:

ben bu ıletıyı yenı gordum yaaa.. :(

bende bı erzurumlu olarak hocamızın dedılerıne katıolıyorum arkadslar.gercekten ama gercekten burası coook soguk. -35 e varan sogukluk.batıdakı arkadaslarımız bunu +35 olarak dusunsunler.eger o sıcaga dayanabılıyorlarsa bu soguyada dayanablılırler.

tesekkur ederım yardım eden arkadaslarımıza :)

• 6 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.