» iLyAdA Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 ALINTI Ben Erzurum Pasinler ilçesinde dar gelirli insanların bulunduğu bir mahallede öğretmenlik yapıyorum. 1. sınıf öğretmeniyim. Gerçekten de velilerimin durumu çok çok kötü.. Soğuk kış günlerinde Erzurum soğuğunda kabansız ve terlikle gelen bir sürü öğrencim var.. Hatta ekmek bulup yiyemediği için okula gelmeyen öğrencim bile... Duyarlı arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.. Yakında okuma bayramı yapacağım onlara kitaplar defterler giyecek vb. yardımlarınızı bekliyorum Lütfen! Adres: Erzurum pasinler Kurtuluş mahallesi Şehit Ali Çavuş İlköğretim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Erzurum,Pasinlere 14 koliden oluşan yardım malzemelerini bu akşam 19:00 itibariyle Dadaş Turizm ile yollamış bulunmaktayım... Gönderilen malzemeler; 1- 29 adet okul çantası 2- 127 adet defter 3- 218 parça kırtasiye eşyası(kalem,boya vs.) 4- 90 adet kitap 5- 1 adet resim çantası 6- 26 adet resim defteri 7- 217 parça kırtasiye 8- 80 adet defter 9- 24 cilt Büyük Lorusse Ansiklopedi 10- 12 cilt Gelişim Hachette Ansiklopedi 11- 6 cilt Thema Lorusse Ansiklopedi 12- 6 cilt Grand Master Ansiklopedi 13- 18 parça alt ve üst giysi 14- 13 çift çorap 15- 11 çift ayakkabı vb. 16- 60 parça bayan giysi 17- 7 parça kaban,hırka 18- 18 parça atkı,eldiven,bere Güle güle kullansınlar. Sevgiler öğretmenlerimize ve öğrencilerimize Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Şu an, Erzurum'dan Esra öğretmen den telefon aldım, mutluluktan ağlayan sesini dinledim.Çok teşekkür etti , Allah hepinizden razı olsun öylesine mutluyum ki dedi... Bende en güzel teşekkürü kendisi gibi pırıl pırıl öğrenciler yetiştirerek edebileceğini ve buna inandığımı söyledim.. çünkü Esra henüz ilk yılında ve, ve öylesine idealist bir öğretmen... Şimdi ki hedefim Esra'nın 20 minik yavrusunu okuma bayramı ve dolayısıyla da 23 Nisan için giydirmek.. sanırım dershane hocalarım da bana bu desteği verecek.. Öylesi mutluyum ki, sanki ruhum kuş oldu uçuyor o kadar hafifledim... Çağrımı cevapsız bırakmayan, TÜM DOSTLARIM SAĞOLSUN... Alıntı
Φ souLshah Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Sayende bir yara daha sarıldı ablacım şimdi sıra diğerlerinde Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 esracım , giysileri hallediyorum senden istediğim bilgileri acil yolla... sevgiler... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Bugün Esranın 20 çiçeğinin giysilerini aldım, sabah da ayakkabı çorapları halledip otobüse vereceğim...Pasinler çok şanslı ,Esra gibi bir öğretmene sahipler...Esram ya giysiler yetişmezse diye ront için çocuklarına siyah poşetten etek dikmiş, üstüne yıldızlar yapıştırmış...Kameradan bak bunları aldım dedim, aman Allahım benim çocuklarım bunlarımı giyecek dedi:) hepsi okula lastik çizme ile geliyormuş. Hakkari de 20 çocuk daha var bekleyen, onlarında 23 nisan giysilerini halledeceğim inşallah.. kurs hocam benim için 1000 ytl'lik limit açmış istediğimi alayım diye, sayesinde en az 40 öğrenci yeni giysilere kavuştu çok çok teşekkür ediyorum kendisine... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Erzurum, Pasinlere: 17- pantolon 17- gömlek 20- çift ayakkabı 27 -çift çorap 7 -etek 7 -bluz bugün saat 19 itibari ile gönderilmiştir... Alıntı
Φ emali09 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 Erzurum, Pasinlere: 17- pantolon 17- gömlek 20- çift ayakkabı 27 -çift çorap 7 -etek 7 -bluz bugün saat 19 itibari ile gönderilmiştir... sizi kutluyorum bu yardımlarınız karşılıksız kalmıyacaktır buna eminim.o minik yüzler büyüyecek ve sizden öğrendiklerini başka ihtiyaç sahibi minik için yapacaklardır.eminim.çok imrendim size.tebrikler... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 ben bu ıletıyı yenı gordum yaaa.. bende bı erzurumlu olarak hocamızın dedılerıne katıolıyorum arkadslar.gercekten ama gercekten burası coook soguk. -35 e varan sogukluk.batıdakı arkadaslarımız bunu +35 olarak dusunsunler.eger o sıcaga dayanabılıyorlarsa bu soguyada dayanablılırler. tesekkur ederım yardım eden arkadaslarımıza Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 çocuklarımı özledim ben, yine bu yılbaşı kartlarını yollayacağım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.