Φ taş duvar Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 dün bir arkadaşla sinemaya gidecez gnctrl şifresi lazım bi arkadaşımıza dedik sende varmı var dedi yeni aldığını söyledi sevinerek aldık bi sürü teşekkür ettik tam ayrılırken çouk bize İYİ YAYINLAR dedi galiba iyi seyirler demek istedi...güldük biraz.300 spartalı ffilmini izledik izleyin haa güzel bi film yunanlıların göğsünü kabartmış biraz biraz değil hayliiii Alıntı
Φ PAŞ@_M Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Şimdi Üniversite yıllarım aklıma geldi okuldan atılmadan önce, benim doğum günümdü,arkadaşlarım bana şaka yapacaklardı. Sevdiğim kız ve en samimi arkadaşım okula gittim baktım,ikisi sarmaş dolaş,o an sanki beynime kan indi. Dururmuyum ikisini iyi bir evire çevire dövdüm.Arkadaşın ağzı burnu kan içinde, doğru soluğu dekanlıkta aldık,bana birşeyler anlatım duruyorlar,ben hala şunlara bak konuşup duruyorlar. Az zaman sonra sakinleştim,biraz sonra bütün arkadaşlar ellerinde pasta mum geliyorlar. Arkadaşın ağzı burnu kanıyor,sevdiğim kız perişan durumda, arkadaşlar ve millet kopmuş gülmekten ölüyorlar.. Ah kafam ah meğerse benim doğum günüm 1 Nisan aklıma geç geldi. Akılsız başımm.. Utançmı desem dumurmu desem.!! Alıntı
Φ taş duvar Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Şimdi Üniversite yıllarım aklıma geldi okuldan atılmadan önce,benim doğum günümdü,arkadaşlarım bana şaka yapacaklardı. Sevdiğim kız ve en samimi arkadaşım okula gittim baktım,ikisi sarmaş dolaş,o an sanki beynime kan indi. Dururmuyum ikisini iyi bir evire çevire dövdüm.Arkadaşın ağzı burnu kan içinde, doğru soluğu dekanlıkta aldık,bana birşeyler anlatım duruyorlar,ben hala şunlara bak konuşup duruyorlar. Az zaman sonra sakinleştim,biraz sonra bütün arkadaşlar ellerinde pasta mum geliyorlar. Arkadaşın ağzı burnu kanıyor,sevdiğim kız perişan durumda, arkadaşlar ve millet kopmuş gülmekten ölüyorlar.. Ah kafam ah meğerse benim doğum günüm 1 Nisan aklıma geç geldi. Akılsız başımm.. Utançmı desem dumurmu desem.!! çok kötü olmuş be yau hakkaten dumur denilemez ama bu tam bir komedi ama yazık size yaaa Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Okuyunuz efenim....80 yaşındaki demas hastası babaanne ve 90 yaşındaki kalp hastası dedenin evinde Novare Sensation marka prezervatif bulmak sonucunda başınıza gelen durumdur.... Diyorlar ki.............; Eğer dumur olursanız insanın kendine yakışanı giymesidir....bu prezervatif bile olsa....,,, Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Efenim...,,, genelde hatunlar epilason,lapidasyon,kaşlarını alırlar yaa.....,,,, olur ya, karşılaşılır bir hatun kişi kaşını yapıyordur,düzeltiyordur, o sırada kaş yapayım da güzelleşeyim derken gaz çıkarıp rezil olmak durumu var.......,, ama kaş yaparken etrafta da kim olur ki zaten.... ne tesadüf ben ......kaş yaparken gaz çıkarmak..enteresan iş...... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Okuyunuz efenim....80 yaşındaki demas hastası babaanne ve 90 yaşındaki kalp hastası dedenin Bu demas hastalığı nasıl birşey ki acaba? Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Bu demas hastalığı nasıl birşey ki acaba? Bravo n harfini unutmuşum açıklıyayım....Demans yaşlılık hastalığıda denilebilir yani Alzheimer hastalığının en sık görülen tipidir. günlük yaşamsal aktivitelerde azalma ve bilişsel yeteneklerde bozulma ile karakterize, davranış değişikliklerinin olduğu hastalıktır. Beni mahçup ettiniz...,,sizde kaş yaparken......,, Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 kaş yaparken gaz çıkarmak..enteresan iş...... Beni mahçup ettiniz...,,sizde kaş yaparken......,, Yok benim sindirim sistemimle ilgili bir sorunum yok çok şükür.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.