Φ droping Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 sizce Atatürk'ün 19 mayıs 1919 da samsuna çıkış ruhunu,gençliğin ruhunda ve aklında yeniden canlandırmak için neler yapılmalıdır?ben düşündüm bişeyler ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 sizce Atatürk'ün 19 mayıs 1919 da samsuna çıkış ruhunu,gençliğin ruhunda ve aklında yeniden canlandırmak için neler yapılmalıdır?ben düşündüm bişeyler ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum Şu şekil yola çıkışlardan vazgeçerek mesela... Alıntı
Φ delibeto Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 sizce Atatürk'ün 19 mayıs 1919 da samsuna çıkış ruhunu,gençliğin ruhunda ve aklında yeniden canlandırmak için neler yapılmalıdır?ben düşündüm bişeyler ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum O ruhu doğduğu anda taşıyan insanlara bunları hatırlatmaya gerek zaten yok. Ancak diğer insanların bizleri dinlemeye, anlamaya bzim de kendimizi onlara anlatmaya, kendimizi onlara vermeye ihtiyacımız var. Buna rağmen bunları anlamayanlarsa ancak, ülkemiz fiili işgal altına girdiği zaman uyanabilirler... ASLA UYANMAYACAKLAR ..... BIRAK UYUSUNLAR, ZAMANI GELECEK. BİZ KENDİ İÇİMİZDE SAYIMIZI ARTTIRALIM.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.