Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İHANET

Misafir Süper Kız Çocuğu Özo

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Herkezi kıskandıracak çok güsel bir birlikteliğe sahipsiniz..

seviyorsunuz ve karşılığında hiç ummadığınız kadar çok seviliyorsunuz.. :wub:

Günlerden bir gün nişanlı olduğunu öğrenirseniz tepkiniz ne olur?? :(

Gönderi tarihi:

ilk önce onu kırmadan neden daha önce söylemedin derdim...eğer gerçekten seviyorsam onunda beni sevdiğine inanıyorsam gider ailesiyle konuşurum olmaz derlerse de kaçırırım.....:D tabii bunlar senin için geçerli değil maalesef... :( burda önemli olan seviptemi nişanlanmış yoksa ailesinin zoruylamı nişanlanmış olması...

Gönderi tarihi:

bencede önemli olan sevipte mi nişanlanmış yoksa başka sebepler mi var?

herkesi dinlemek gerekir,anlatmasına fırsat vermeli....

ama yinede bilmiyorum,galiba ben her şekilde bitirirdim.

çünkü sonuçta bir şekilde güvenim zedelenir.

sanırım ben insanlara olan inancımı kaybetmişim :unsure:

Gönderi tarihi:

diyelim ki sebepleri var nişanlı olmasının..

Neyi değiştirir bu durum...

Neticede yıllar öncesinde kendi özgür hür iradesiyle vermiş olduğu bi karar..

Taki hayatına ben girene dek..

Şimdi o sevgilisiyle, bense yaşayan bi ölü gibiyim adeta..

Tabiri caisse sudan çıkmış balık gibiyim...

Ne yapacağını bilmeksizin yaşamına devam eden biri

Kimbilir belki hala seviyodur yalan olmasına ihtimal vermiyorum zaten

Ama geri dönüşü mümkün olmyan bi yol

Hala içimde ona karşı beslediğim duuygular mevcut..Karşı konulmaz bişey zaten..

Fakat bu saatten sonra yapıcak hiç bişey yok..Yakındada askere gidicek. Bense birini tekrar sevemiyecek kadar zarar gördüğüme inanıyorum :(

Gönderi tarihi:
Herkezi kıskandıracak çok güsel bir birlikteliğe sahipsiniz..

seviyorsunuz ve karşılığında hiç ummadığınız kadar çok seviliyorsunuz.. :wub:

Günlerden bir gün nişanlı olduğunu öğrenirseniz tepkiniz ne olur?? :(

benim tanıdığım biri var bu durum da ama neyse... :sweatingbullets:

gelelim konuya. tepkimin ne olacağından çok ne yapacağım önemli?

aşk için ölmeli akş o zaman aşk..

nişanlılık farketmez kız da seviyorsa valla kaçırırdım ... :shuriken:

eğerki kız sevmiyor ve nışanlı benim duygularıma zarar verme eyilimindeyse; o zaman vay haline..bir çorap örerdim ona önü arkası,tersi düzü belli olmazdı. intikam duygum ağırdır benim.. :devil:

Gönderi tarihi:
bencede önemli olan sevipte mi nişanlanmış yoksa başka sebepler mi var?

herkesi dinlemek gerekir,anlatmasına fırsat vermeli....

ama yinede bilmiyorum,galiba ben her şekilde bitirirdim.

çünkü sonuçta bir şekilde güvenim zedelenir.

sanırım ben insanlara olan inancımı kaybetmişim :unsure:

bilmiyorum ama farkında mısın? çevremizde hatta bu forum da insanların güven duygusu iice yok olmak üzere.. be sen o ve onalr.. demek oluyorki şu çıkar ilişkileri artık bizlerin kendi çıkarlarımıza kadar uzanmış ve bizleri incitmiş..

ve bence en mühimi güvenin zedelenmesinden sonra tekrar o kişiye birdaha istesekte güvenemememiz... :(

Gönderi tarihi:
benim tanıdığım biri var bu durum da ama neyse... :sweatingbullets:

gelelim konuya. tepkimin ne olacağından çok ne yapacağım önemli?

aşk için ölmeli akş o zaman aşk..

nişanlılık farketmez kız da seviyorsa valla kaçırırdım ... :shuriken:

eğerki kız sevmiyor ve nışanlı benim duygularıma zarar verme eyilimindeyse; o zaman vay haline..bir çorap örerdim ona önü arkası,tersi düzü belli olmazdı. intikam duygum ağırdır benim.. :devil:

Bense intikam duygusundan bi haber olabildiğine iyi yaklaşımda bulunuyorum.. Herşeye Rağmen..

Ne yapıym elimde diill..Kendimden ödün veremiyorum..

kİMİ ZAMAN kaçıp kurtulmak istiyorum benliğimden...

Hataların başıma gelmesinden hiç bi ders çıkaramıyorum.. Hep aynı özo hep aynı özo

Sanki hiç bunlar başıma gelmemiş gibi davranış sergiliyorum..

Demek istediğim az öncede sölediğim gibi ders çıkaramamak..

Gönderi tarihi:
ilk önce onu kırmadan neden daha önce söylemedin derdim...eğer gerçekten seviyorsam onunda beni sevdiğine inanıyorsam gider ailesiyle konuşurum olmaz derlerse de kaçırırım.....:D tabii bunlar senin için geçerli değil maalesef... :( burda önemli olan seviptemi nişanlanmış yoksa ailesinin zoruylamı nişanlanmış olması...

yok abicim yanlış düşünüyorsun nişanlıyım dediği nda sıkacaksın kafasına :D

şaka biryana içimden geçenleri yazmışsın tekrar yazmaya lüzum yok en doğrusu bu +1

Gönderi tarihi:

Bırak Allahından bulsun :D Seni seviyorsa ve senle birlikte olmak istiyorsa sebep ne olursa olsun nişanlanmasına onu bırakır seninle olurdu...Yada hiç başlamazdı...Diyelimki seni seçti ve seninle nişanlandı,aklında hep şu soru kalmayacak mı ? '' Ya birgün banada aynısını yaparsa,bende ihanete uğrarsam '' Senin için zor ve kabullanmesi güç bi durumdur şuan yaşadığın ve hissettiklerin ama ya nişanlısı için ? -_-

Gönderi tarihi:

neden acaba bayanlar sevgi konusunda daha fedakar ve daha cesur oluyorlar???

oysaki cesaret erkeklerle bütünleşmiş bir özelliktir.

ama karşılaştığım şu ki bayanlar sevgide hep daha fedakarlar.

nişanlı olan kişi bayan olsa bir şekilde mutlaka bu olayı sevdiği kişiye gitmekle sonuçlandırır. (istisnalar mutlaka vardır)

ama nişanlı olan erkek olunca genelde hep nişanlandığı kıza geri döner sonunda... (tabiki yine istisnalar mutlaka vardır)

anlayamadığım,

madem nişanlısın,

madem nişanlından ayrılabilecek cesarete sahip değilsin,

neden hayatına başka bir ilişki katıyorsun. işte bunun hiçbir özrü yok bana göre...

genelde "seveceğimi nerden bilebilirdim" denir. yani "ben bencilim,karşımdakinin duygularını önemsemedim ama bende seviverdim işte" dir bunun açıklaması. bu insanlar evlenselerde uslanmazlar. kötü son onlarındır aslında gerçekten sevebilme ve sevilme şansını kaybetmiş olurlar.anlayabilirlerse tabiki....

neyse Özo'cuğum sen artık kendini üzmeyi bırak. seni sevdiğini söylüyorsa bırak sevsin. sevilmekte güzel bir duygu. sende kendini sev. ama onu değil....

ne yaşanacaksa yaşa. acıysa acı,gözyaşıysa gözyaşı... sonuna kadar yaşa içinde bırakma hiçbir şeyi. ona karşı nefrette olmasın içinde. çünkü iyi insanların içindeki kötü duygular insanın kendisine zarar vermekten başka bir şey değildir.

ne intikamı ne de nefreti barındırma içinde.

kendine ve hala iyi kalmayı başarabilen kalbine iyi bak yeter. :flowers::flowers::flowers:

Gönderi tarihi:
Bırak Allahından bulsun :D Seni seviyorsa ve senle birlikte olmak istiyorsa sebep ne olursa olsun nişanlanmasına onu bırakır seninle olurdu...Yada hiç başlamazdı...Diyelimki seni seçti ve seninle nişanlandı,aklında hep şu soru kalmayacak mı ? '' Ya birgün banada aynısını yaparsa,bende ihanete uğrarsam '' Senin için zor ve kabullanmesi güç bi durumdur şuan yaşadığın ve hissettiklerin ama ya nişanlısı için ? -_-

Her zaman mutsuzluk üzerine mutluluk kurulmaz ilkesini kendime ilke edinmişimdir ilişkilerde..

Bu yüzdendirki bu ilişkiyede son verdim..

Senin dediğin gibi arkadaşım Bilinmezlik üzerine bi ilişki düşünemiyorum..

Ki ilişiki devam etse bile nereye kadar sonu olmayan bi mücadele olurdu benim için...

Öle yada böle acı çekiyorum zaten ama karekterimden ve kişiliğimden ödün vermemek içlerinde en mantıklısı bana yakışanı.

Kendime isyan ediyorum kimi zaman ben bütün bunları hak edicek ne yaptım die..

Ama görüyorum ki sadece benim başıma gelmiyo..

Bu ve bunun gibi insanlar çoğunlukta..

Onlara acıyorum sadece..

Gönderi tarihi:
neden acaba bayanlar sevgi konusunda daha fedakar ve daha cesur oluyorlar???

oysaki cesaret erkeklerle bütünleşmiş bir özelliktir.

ama karşılaştığım şu ki bayanlar sevgide hep daha fedakarlar.

nişanlı olan kişi bayan olsa bir şekilde mutlaka bu olayı sevdiği kişiye gitmekle sonuçlandırır. (istisnalar mutlaka vardır)

ama nişanlı olan erkek olunca genelde hep nişanlandığı kıza geri döner sonunda... (tabiki yine istisnalar mutlaka vardır)

anlayamadığım,

madem nişanlısın,

madem nişanlından ayrılabilecek cesarete sahip değilsin,

neden hayatına başka bir ilişki katıyorsun. işte bunun hiçbir özrü yok bana göre...

genelde "seveceğimi nerden bilebilirdim" denir. yani "ben bencilim,karşımdakinin duygularını önemsemedim ama bende seviverdim işte" dir bunun açıklaması. bu insanlar evlenselerde uslanmazlar. kötü son onlarındır aslında gerçekten sevebilme ve sevilme şansını kaybetmiş olurlar.anlayabilirlerse tabiki....

neyse Özo'cuğum sen artık kendini üzmeyi bırak. seni sevdiğini söylüyorsa bırak sevsin. sevilmekte güzel bir duygu. sende kendini sev. ama onu değil....

ne yaşanacaksa yaşa. acıysa acı,gözyaşıysa gözyaşı... sonuna kadar yaşa içinde bırakma hiçbir şeyi. ona karşı nefrette olmasın içinde. çünkü iyi insanların içindeki kötü duygular insanın kendisine zarar vermekten başka bir şey değildir.

ne intikamı ne de nefreti barındırma içinde.

kendine ve hala iyi kalmayı başarabilen kalbine iyi bak yeter. :flowers::flowers::flowers:

O Güzel yüreğinle öle güzel ifade etmişsin ki benim söleyecek hiç bişeyim yok..

Ya valla ben sizi çok sevdim gerçekten bir boşlukta kendime meşguliyet ararken bu siteyi buldum

iyiki de katılmışım

Sizleri tanıdım.. Çünkii... Gerçek dostluğa öle hasretim kiii..

Saolun düşünce ve fikirlerinizi benle paylaştığınız için

Gönderi tarihi:

Bense intikam duygusundan bi haber olabildiğine iyi yaklaşımda bulunuyorum.. Herşeye Rağmen..

Ne yapıym elimde diill..Kendimden ödün veremiyorum..

kİMİ ZAMAN kaçıp kurtulmak istiyorum benliğimden...

Hataların başıma gelmesinden hiç bi ders çıkaramıyorum.. Hep aynı özo hep aynı özo

Sanki hiç bunlar başıma gelmemiş gibi davranış sergiliyorum..

Demek istediğim az öncede sölediğim gibi ders çıkaramamak..

daha sana ne söyleyeyim güzel arakadaşım..

zaten senin gibi kalpler olduktan sonra bu dünya cennete döner, kötülükler yok olur (yoksa sen...sen ..seeenn...hımmm senn buldum buldum sen bir küçük meleksin, hıh şimdi oldu ;) )

kalbin hep böyle umarım temiz kalır.

Allah bu cihanda iblisler yerine sen gibi meleklerle karşılaştırır insallah tüm dostları..

Gönderi tarihi:
daha sana ne söyleyeyim güzel arakadaşım..

zaten senin gibi kalpler olduktan sonra bu dünya cennete döner, kötülükler yok olur (yoksa sen...sen ..seeenn...hımmm senn buldum buldum sen bir küçük meleksin, hıh şimdi oldu ;) )

kalbin hep böyle umarım temiz kalır.

Allah bu cihanda iblisler yerine sen gibi meleklerle karşılaştırır insallah tüm dostları..

Teşekkür ederim güsel dileklerin içinn :)

İyiki varsınız..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.