Φ sugar baro Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Aptallar Bir Alman, bir ingiliz, bir Laz barda oturmuş bir yandan içip, bir yandan karılarının aptallığı konusunda sohbet ediyorlarmış. Alman demiş ki: "Benim karım Helga o kadar aptal ki geçen gün ucuzluk var diye marketten 300 Mark'lik et almış, halbuki bir buzdolabımız bile yok!" İngiliz gülmüş: O da birşey mi?" demis, "Benim karım Elizabeth daha da aptal. Babası çok zengindir, geçen hafta kendisine 6000 Pound'a araba aldırdı, ama kullanmayı bilmez." Laz atlamış. "Ula uşaklar, siz ne diyorsunuz" demiş, "Benim karım Fadime hepsinden aptal. Bodrum'a iki haftalık tatile gidiyor. Dün bavulunu yaparken gördüm, 400 tane prezarvatif almış, halbuki **** bile yok!" Alıntı
Φ MayDonoZe Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 hahahah bu cok iyiydi ya saolasın guldurdun beni Alıntı
Φ aki Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 MUHAKKAK O İNGİLİZLE ALMAN BUNU BİLİYODU.... ) Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Jinekologun biri lanet olsun der ve doktorluğu bırakır. Niyeti araba tamircisi olmaktır. Gider ve sendikanın sınavına girer. Sonuçta 100 üzerinden 150 alıp geçer. Bunun üzerine bir soruşturma açılır. Müfettişler hocaya sorarlar bu is nasıl oldu diye. Hoca : - "Valla, yağı değiştir dedim değiştirdi.Filtreyi değiştir dedim değiştirdi. Bujileri temizle dedim temizledi." Müfettiş : - "İyi de neden 100 değil de 150" Hoca : - "Bunların hepsini arabanın egzoz deliğinden yaptı!!!!!!!!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.