Φ modernjames Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 forumdaki arkadaşlar burada burçlarınızı yazarsanız. merak edenler buradan kimin burcunun ne olduğunu öğrenebilir. madem öyle merak edenler için ben balık.. Alıntı
Φ parasetemol Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 ben de balık.. burası okyanusa dönecek yakında.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 bende bende balık Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 yaww gidin siz bana takılıyorsunuz galiba.. eğer ciddiyseniz burası hakkikaten okyanus olmuş canımmm. Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 yaww gidin siz bana takılıyorsunuz galiba..eğer ciddiyseniz burası hakkikaten okyanus olmuş canımmm. niye takılalım ya ...ben gayet ciddiyim.. bak hemen arkamdaki denizden çıktım.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 ciddi olduğunuza sevindim. bak sana burada da balıklar birbirini buldu. denizde de zaten peşisıra birbirini takip ederler di mi.? Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 ciddi olduğunuza sevindim. bak sana burada da balıklar birbirini buldu. denizde de zaten peşisıra birbirini takip ederler di mi.? bilmem..öylemi..? Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 ben boğa burcuyum Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 yaww gidin siz bana takılıyorsunuz galiba..eğer ciddiyseniz burası hakkikaten okyanus olmuş canımmm. valla ben balığım Belii olmuyo mu olabildiğine duygusalım Bu huyumdan nefret ediyorum ama Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 buradaki balıklar sazan mı.....? Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Sazanlarmı bilmiyorum ama aklıma hemen şu geldi: "Gel gel derya kuzusu bunlarrrr" Ben YAY....(aslında emin değilim. OĞLAK'da olabilirim ama YAY'a daha çok uyuyor özelliklerim) Alıntı
Φ cicime Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 bende akrep arkdşalar Alıntı
Φ cracker Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 neden ortalıkta sazanoldugu şimdi açıklık kazandı.......... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 neden balık burucu size sazanı hatırlatır anlamam.... su ürünlerinden sadece sazanı mı duydunuz? eeğer balık size sadece sazanı hatırlatıyorsa sanırım büyükbir sorunla karşı karşıyasınız... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 neden balık burucu sizesazanı hatırlatır anlamam.... su ürünlerinden sadece sazanı mı duydunuz? eeğer balık size sadece sazanı hatırlatıyorsa sanırım büyükbir sorunla karşı karşıyasınız... yok ben balinayıda biliyom... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 ben KOÇ burcuyum Alıntı
Φ m!ræg€ Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 burası akvaryuma dönmüs yaw bende basak Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 bende balık burcuyum.ne çok balık burcu varmış.amaaaan! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.