Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 selamın aleykum arkadaşlar Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 hoşgeldin süperkız ne kadar süper olduğuna bakacağız. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 hoşgeldin süperkızne kadar süper olduğuna bakacağız. hoşbulduk şeker Dip not (İllakii insan dört dörtlük diildir ama en asından karekterim sağlam) Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 hoşgeldin neden boş geldin Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 hoşbulduk şekerDip not (İllakii insan dört dörtlük diildir ama en asından karekterim sağlam) aaa yahu sen benim adımı nerden bildin, şeker oldu kim söyledi dip not: ben inaniyorum ki karakteri sağlam kişiler aynı zamanda 4/4lüktür. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 hoşgeldin neden boş geldin olabildiğine doluyum esasen ama görene buna ne demelii Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 tmm anladık insan bi hoşbuldum der bu arada ne kabasın Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 tmm anladık insan bi hoşbuldum der bu arada ne kabasın görene dedik ya sana incelik neyim Yok hıhh şaka bi yana hoşbulduk.. gerçekten güsel bi portal ben gezinirken internette tesadüfen rastladım.. nese çok konuştum gene iyii sohbetler herkese.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 yok ya gevezeleri sever bu forum sen merak etme ayrıca görene ile hoşbulduk saymam ben neyse sana da ii sohbetler Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 aleyküm selam.... hoşgeldin... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 ve aleyküm selam ve rahmetullah veberekaatü.. Eyvallah gözüm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.