Φ china group Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Arkadaslar forumala bugun tanistim ve cok guzel bir forum oldugudusuncesindeyim. Cok kapsamli. Ben su an Cin Halk Cumhuriyetinde universitede Cinde egitimi almaktayim ayni zamanda ise ticaretle mesgulum. InsaALLAH forumda guzl vakit gecirir arkadaslarin bilgilerinden istifade eder, elimizden geldigi kadariyla bizler de bir seyler katmaya calisiriz. Tanistigimiza memnun oldum. Emre KARAHAN/ CHINA GROUP Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 aleyküm selam...hoşgeldin... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Selamın aleykum Alıntı
Φ külan Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Selamın aleykum ALEYKÜM SELAM BENDE YENİ KATILDM İNŞ.ALLAH IN İZNİYLE HEP BİRLİKTE İİ VAKİT GEÇİRİRİZ. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 hoşgeldin iyi forumlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.