Φ kahin Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 ordunun dereleri ters akarsa ne olur. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Kahin'cim;Biliyorum ama arkadaşlar eğlensin azıcık he.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 o zaman bende cevabı hemen vermeyim... ama hem ipucu olur sanırım.... N... ! bişi oluyor..... Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 new........ ............. olur diyim.... başkaları söylesin.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 efekkk.... tamam sıra başkalarının... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Kahin yeğenim;Bunu herkes bilmiş yaw.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Kahin yeğenim;Bunu herkes bilmiş yaw.. benim aklıma ordunun dereleri yukarı aksa çarşambayı sel almaz gibi bir cevap geldi ama belli ki bu değil cevap açıklarsanız sevinirim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 benim aklımaordunun dereleri yukarı aksa çarşambayı sel almaz gibi bir cevap geldi ama belli ki bu değil cevap açıklarsanız sevinirim... o zaman ben söyliyim artık cevabı.... Newton döt olur.... ( d=g ) Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 o zaman ben söyliyim artık cevabı.... Newton döt olur.... ( d=g ) açıklaman için sağol ama bana anlamlı gelmedi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 açıklaman için sağol amabana anlamlı gelmedi tamam o zaman hani dere normal de fizik kurallarına göre düz akar ya....yer şekiminden de düşünürsek... ee ünlü fizikçimiz Isaac Newton'da yerçekimi ile ilgili buluşlar yapan birisi....ordunun dereleri yukarı akınca da bakıyor ki öyle değil....döt oluyor.... umarım açıklayabilmişimdir... Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 bakıyor ki öyle değil....döt oluyor.... demek ki bu d.. olma deyimini ben bilmiyormuşum öğrenmiş oldum sağol Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 demek ki bu d.. olma deyimini ben bilmiyormuşumöğrenmiş oldum sağol rica ederim.... Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 tabi bu arda su da bi durumdur orduda hic agac olmadıgını ve denizden inanılmaz güclü bir rüzgar estiğini düsünürsek (ki yagmurlu bir havada araba camından yukarıya dogru akan su damlaları ) newton şok olur bence eger orda ise ve tabi o rüzgardan dolayı biraz tırsar Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 tabi bu arda su da bi durumdur orduda hic agac olmadıgını ve denizden inanılmaz güclü bir rüzgar estiğini düsünürsek (ki yagmurlu bir havada araba camından yukarıya dogru akan su damlaları ) newton şok olur bence eger orda ise ve tabi o rüzgardan dolayı biraz tırsar bu bana bu forumda sorduğum bir soruyu hatırlattı: su ne zaman yukarı doğru akar demiştim taurusmutis arkadaşım hemen bilmişti: hızlı giden bir arabanın ön camında Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 onu bilmiyorum ben simdi uydurdum o kısmını tabi burada suyun kütlesini falan düsününce benim savım cok ütopik Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 o zaman ben söyliyim artık cevabı.... Newton döt olur.... ( d=g ) Tüh sana kelebek.. Ağzına acı biber sürücem..Ne ayıp.. bu bana bu forumda sorduğum bir soruyu hatırlattı:su ne zaman yukarı doğru akar demiştim taurusmutis arkadaşım hemen bilmişti: hızlı giden bir arabanın ön camında Beni mi andın arkadaşım,teşekkür ederim.. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 dayı yokluğumu aratmamışsın. komik olduğu için sordum zaten. sen estikçe yede tebrikler. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Tüh sana kelebek.. Ağzına acı biber sürücem..Ne ayıp.. cevabı vermek için yafhu...aslında fizik görüyorum..soruları çözerken habire karşımda...bi gıcığım var kendisine ama... amaç cevaplamak.... acı biberi kaldıralım hadiiii dayı yokluğumu aratmamışsın. komik olduğu için sordum zaten. sen estikçe yede tebrikler. rica ederim....zevkti... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.