Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 18 yıl o zaman bende cevabı hemen vermeyim... ama hem ipucu olur sanırım.... N... ! bişi oluyor.....
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 18 yıl new........ ............. olur diyim.... başkaları söylesin....
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 18 yıl Kahin yeğenim;Bunu herkes bilmiş yaw.. benim aklıma ordunun dereleri yukarı aksa çarşambayı sel almaz gibi bir cevap geldi ama belli ki bu değil cevap açıklarsanız sevinirim...
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 18 yıl benim aklımaordunun dereleri yukarı aksa çarşambayı sel almaz gibi bir cevap geldi ama belli ki bu değil cevap açıklarsanız sevinirim... o zaman ben söyliyim artık cevabı.... Newton döt olur.... ( d=g )
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 18 yıl o zaman ben söyliyim artık cevabı.... Newton döt olur.... ( d=g ) açıklaman için sağol ama bana anlamlı gelmedi
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 18 yıl açıklaman için sağol amabana anlamlı gelmedi tamam o zaman hani dere normal de fizik kurallarına göre düz akar ya....yer şekiminden de düşünürsek... ee ünlü fizikçimiz Isaac Newton'da yerçekimi ile ilgili buluşlar yapan birisi....ordunun dereleri yukarı akınca da bakıyor ki öyle değil....döt oluyor.... umarım açıklayabilmişimdir...
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 18 yıl bakıyor ki öyle değil....döt oluyor.... demek ki bu d.. olma deyimini ben bilmiyormuşum öğrenmiş oldum sağol
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 18 yıl demek ki bu d.. olma deyimini ben bilmiyormuşumöğrenmiş oldum sağol rica ederim....
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 18 yıl tabi bu arda su da bi durumdur orduda hic agac olmadıgını ve denizden inanılmaz güclü bir rüzgar estiğini düsünürsek (ki yagmurlu bir havada araba camından yukarıya dogru akan su damlaları ) newton şok olur bence eger orda ise ve tabi o rüzgardan dolayı biraz tırsar
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 18 yıl tabi bu arda su da bi durumdur orduda hic agac olmadıgını ve denizden inanılmaz güclü bir rüzgar estiğini düsünürsek (ki yagmurlu bir havada araba camından yukarıya dogru akan su damlaları ) newton şok olur bence eger orda ise ve tabi o rüzgardan dolayı biraz tırsar bu bana bu forumda sorduğum bir soruyu hatırlattı: su ne zaman yukarı doğru akar demiştim taurusmutis arkadaşım hemen bilmişti: hızlı giden bir arabanın ön camında
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 18 yıl onu bilmiyorum ben simdi uydurdum o kısmını tabi burada suyun kütlesini falan düsününce benim savım cok ütopik
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 18 yıl o zaman ben söyliyim artık cevabı.... Newton döt olur.... ( d=g ) Tüh sana kelebek.. Ağzına acı biber sürücem..Ne ayıp.. bu bana bu forumda sorduğum bir soruyu hatırlattı:su ne zaman yukarı doğru akar demiştim taurusmutis arkadaşım hemen bilmişti: hızlı giden bir arabanın ön camında Beni mi andın arkadaşım,teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 18 yıl Yazar dayı yokluğumu aratmamışsın. komik olduğu için sordum zaten. sen estikçe yede tebrikler.
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl Tüh sana kelebek.. Ağzına acı biber sürücem..Ne ayıp.. cevabı vermek için yafhu...aslında fizik görüyorum..soruları çözerken habire karşımda...bi gıcığım var kendisine ama... amaç cevaplamak.... acı biberi kaldıralım hadiiii dayı yokluğumu aratmamışsın. komik olduğu için sordum zaten. sen estikçe yede tebrikler. rica ederim....zevkti...
ordunun dereleri ters akarsa ne olur.