Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl Duyduğum en güzel şarkılardan birisidir... Üstüne alınanlara gelsin...
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl Kazım Koyuncu'nun hoş olmayan şarkısını ben bilmiyorum... üstüne alınanlara gelsin demişsin ama ben sadece beğendiğim için cevap verdim.... sakıncası yoktur umarım... neyse aşağıda şevval sam ve kazım koyuncu harika bir şarkı söylemekte... hem derin....hem acı......hemmmm............ teşekkürler paylaşım için.....
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 18 yıl bu şarkıyı öyle çok severim ki....... sanırım topluluk içinde söyleyebileceğim tek şarkı bu. başka bir şarkıyı bu kadar içten ve yürekten söyleyip dinleyenleri ağlatabileceğimi sanmıyorum...... teşekkürler paylaşımın için
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 18 yıl Koyverdun gittun beni Allahundan bulasun Kimse alamasun seni Yine bana kalasun Gelevera deresi oy İki dağın arası Yüzünden silinmesun Bıcağumun yarasi Sevduğum senun aşkın Ciğerlerumi dağlar Hiç mi düşünmedun sen Sevduğun böyle ağlar PAYLAŞIM İÇİN SAOL BENDE ÇOK SEVERİM BU ŞARKIYI BENDE YERİ AYRIDIR
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.