Φ hunter02 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gökdelenin en üst katinda 4 kisi poker oynuyormus... birden bire bi tanesi gökdelenin tepesinden camdan asagiya düsmüs...yoldan geçen polis hala ölmemis olan adama "ne oldu kim attı seni aşagiıa" diye sormuş ve adam "necati" demis veeee hemen ölmüüüs... polis poker oynanan odaya girmis ve hic sorgu sualsiz adami asagiya atan necatiyi yakalayip tutuklamis...HIÇ SORGU SUALSIZ... polis ölen adami asagiya atan necatinin hangisi oldugunu nerden anlamis eminim çoğunuz bilceksiniz çünkü biraz kolay ama olsun ben yinede paylaşmak istedim sizinle sevgiyle kalın Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gökdelenin en üst katinda 4 kisi poker oynuyormus... birden bire bi tanesi gökdelenin tepesinden camdan asagiya düsmüs...yoldan geçen polis hala ölmemis olan adama "ne oldu kim attı seni aşagiıa" diye sormuş ve adam "necati" demis veeee hemen ölmüüüs... polis poker oynanan odaya girmis ve hic sorgu sualsiz adami asagiya atan necatiyi yakalayip tutuklamis...HIÇ SORGU SUALSIZ... polis ölen adami asagiya atan necatinin hangisi oldugunu nerden anlamis eminim çoğunuz bilceksiniz çünkü biraz kolay ama olsun ben yinede paylaşmak istedim sizinle sevgiyle kalın bu sorunun çok benzerini bu foruma sormuş biri olarak cevap veriyorum, poker oynayan diğer iki kişi bayanmış, polis de masadaki tek erkeği, necetiyi, bu şekilde tutuklamış Alıntı
Φ fyzsmsk Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 "NECATİ" dediği adam ünlü futbolcu "NECATİ ATEŞ"miş bu sorunun çok benzerini bu foruma sormuş biri olarak cevap veriyorum, poker oynayan diğer iki kişi bayanmış, polis de masadaki tek erkeği, necetiyi, bu şekilde tutuklamış ExcE arkadaşımıza katılmıyorum çünkü "NECATİ DEDİĞİ ADAM EŞ CİNSEL OLABİLİR" Alıntı
Φ suskun_boy Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 eet 2 si kadınmıs belkide sallamis tutmus nerden biliyon yafff. alla allah sacmalık ustasında slm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.